Ziggo Zakelijk aanbieding 2019

Alle Ziggo Zakelijk kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Probeer Ziggo Zakelijk Internet drie maanden gratis!

Ben je niet 100% tevreden met jouw huidige internet provider? Maar weet je niet zeker of je de overs... lees verder

Verlopen acties van Ziggo Zakelijk

Actie
Tot twee maanden gratis op Ziggo Zakelijk voor het MKB!
Ziggo Zakelijk Internet: Drie maanden voor €30 óf GRATIS tablet!
Ziggo Zakelijk Aanbieding: Nu de eerste 3 maanden voor €30,- (ex. btw, per maand)
Nu €5 Korting op Ziggo Zakelijk Mobiel
Ziggo Zakelijk Actie: Tot €105 Korting op Connect ZZP

Over Ziggo Zakelijk

Ben je op zoek naar een goed zakelijk telecomabonnement? Dan ben je bij Ziggo Zakelijk aan het juiste adres. Wanneer je kiest voor Ziggo Zakelijk, dan kies je namelijk voor de beste internetprovider van Nederland (volgens het gerespecteerde Tweakers). Aangezien het van belang is dat je als ZZP'er of bedrijf altijd online bent is dat een groot pluspunt. Bovendien heb je keuze uit diverse internetsnelheden, oplopend tot wel 500 MB/s. Er is dus voor ieder wat wils!

Ziggo Zakelijk abonnement

Natuurlijk wil je als ondernemers méér dan alleen een goede, stabiele en betrouwbare internetverbinding. Zaken zoals digitale televisie, VOIP bellen of mobiel bellen bijvoorbeeld. Ook dat is allemaal mogelijk wanneer je kiest voor Ziggo Zakelijk. Elke abonnement is geheel aan te passen en uit te breiden zodat je een abonnement kunt kiezen dat precies bij jouw situatie past. En verandert de situatie? Geen enkel probleem. Je kunt de Ziggo Zakelijk abonnementen namelijk maandelijks aanpassen!

Ziggo Zakelijk aanbieding

Wil je een abonnement afsluiten? Dan is de kans groot dat je korting kunt krijgen op het maandtarief. Er is namelijk met regelmaat een Ziggo Zakelijk aanbieding of actie waarvan je kunt profiteren. Zo'n aanbieding is bijvoorbeeld dat je de eerste drie maanden van het contract korting krijgt op het maandtarief. Vaak geldt een dergelijke actie alleen op een geselecteerde dienst, zoals Connect ZZP of Connect MKB. De aanbiedingen van Ziggo Zakelijk wisselen gelukkig regelmatig, waardoor er voor elk wat wils is. Zodra er een nieuwe Ziggo Zakelijk aanbieding (of een soortgelijke actie) is, dan plaatsen wij deze voor je op 1Korting.nl. Zo kun je in één oogopslag zien op welke dienst, welk pakket en/ of welk abonnement je korting krijgt!

Beoordeling Ziggo Zakelijk

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Ziggo Zakelijk website

www.ziggo.nl/zakelijk
Ziggo Zakelijk voordelen
  Diverse abonnementen
  Zowel voor ZZP als MKB
  Snel Zakelijk Internet tot 500 MB's
  Regelmatig een aanbieding of actie

Meer kortingscodes