WinterTrex tegoedbon 2019

Alle WinterTrex kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

WinterTrex aanbieding: Boek een low cost vakantie vanaf €89!

Ben je op zoek naar een goede low cost wintersportvakantie? Klik dan op de onderstaande button om di... lees verder

WinterTrex aanbiedingen: Pak tot €170 korting op last minute vakanties!

Ben je op zoek naar een goede last minute wintersportaanbieding? Dan ben je bij WinterTrex aan het j... lees verder

Verlopen acties van WinterTrex

Actie
Actie: Boek een wintersportvakantie in maart vanaf €99 bij WinterTrex!

Over WinterTrex

Wil je een wintersportvakantie boeken? En ben je op zoek naar een goede touroperator die voordelige prijzen hanteert? Dan ben je bij WinterTrex aan het juiste adres. Bij WinterTrex zit bijvoorbeeld altijd de skipas bij de accommodatie inbegrepen, wat je zowel moeite als geld scheelt. En heb je bijvoorbeeld materiaal en/ of lessen nodig? Bij veel bestemmingen kun je dat gelijk als extra erbij boeken wanneer je een accommodatie huurt bij WinterTrex. Bij de grootste reisbestemmingen is er zelfs een centrale reisleiding die een activiteitenprogramma organiseert (waaraan je natuurlijk vrijwillig deel kunt nemen). Wanneer je boekt bij WinterTrex, dan ben je dus van alle gemakken voorzien en kun je zorgeloos op wintersportvakantie!

Korting met een WinterTrex kortingscode

Als je een betaalbare wintersportvakantie zoekt, dan zit je goed bij WinterTrex. Alle wintersportvakanties die je op Wintertrex.nl kunt boeken zijn namelijk zeer scherp geprijsd! Bovendien zijn er altijd zeer scherpe aanbiedingen en acties waarvan je kunt profiteren. Daarbij is er af en toe een WinterTrex kortingscode beschikbaar. Dat is een online tegoedbon in de vorm van een code. Met deze tegoedbon krijg je bijvoorbeeld €20 korting op de accommodatie! Wanneer er zo'n WinterTrex kortingscode beschikbaar is, dan houden wij je daar direct van op de hoogte. Als je dus eerst even op deze webpagina kijkt voordat je een wintersportvakantie boekt, dan zie je direct of je korting kunt krijgen!

WinterTrex tegoedbon gebruiken

Heb je zo'n actieve WinterTrex tegoedbon gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk. Klik om te beginnen op de bijbehorende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de code van de tegoedbon tevoorschijn. Ook zal Wintertrex.nl openen in jouw browser. Je kunt dus direct op zoek naar de wintersportvakantie die je met korting wilt boeken! Vul tot slot de kortingscode in tijdens het reserveren om direct van de tegoedbon van WinterTrex te profiteren.

Beoordeling WinterTrex

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over WinterTrex

Adres WinterTrex

TravelTrex GmbH
Bonner Str. 484-486
50968 Keulen, Duitsland

Contact WinterTrex

Tel: 020 713 9190
E-mail:  info-nl@wintertrex.nl

WinterTrex website

www.wintertrex.nl
WinterTrex voordelen
  Beste prijs garantie
  Gratis annuleren en omboeken
  Altijd aanbiedingen en acties
  Korting met een tegoedbon

Meer kortingscodes