WinterFair korting 2019

Alle WinterFair kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

VIP Tickets voor slechts €39,-

Geplaatst op 16-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van WinterFair

Actie
Winterfair Garderen actie: Bied vanaf €1 op tickets bij Ticketveiling!
WinterFair aanbieding: Win twee tickets bij VakantieVeilingen!
Korting WinterFair: Bespaar 49% bij ActieVanDeDag!
Win Winterfair tickets én couponboekjes bij VakantieVeilingen
Winterfair Rotterdam tickets met 37% korting
37% korting op WinterFair Rotterdam (laatste dag!)
Margriet Winter Fair 2015: 26% korting op een ticket
37% korting op WinterFair Rotterdam bij ActieVanDeDag
WinterFair Beeldentuin: Win tickets incl. koffie en apfelstrudel
WinterFair actie: Win tickets én couponboekjes bij VakantieVeilingen

WinterFair Rotterdam

Jaarlijks vindt de WinterFair Rotterdam plaats in de Ahoy. De Ahoy wordt omgebouwd tot een wonderlijk winterspektakel van 12.000m2. Je vindt er meer dan tweehonderd kraampjes met allerlei kerstartikelen, beautyproducten, mode-items en woonaccessoires. Daarnaast zijn er heerlijke proeverijen, leuke workshops (variërend van kookworkshops tot workshops nagelversieren), mooie modeshows en diverse attracties. Ook voor kinderen is er natuurlijk van alles te doen. Een bezoekje aan de WinterFair Rotterdam biedt voor ieder wat wils en is dan ook leuk voor het hele gezin!

WinterFair korting

Het is regelmatig mogelijk om te besparen op de tickets voor de WinterFair. Op websites zoals Groupon en ActieVanDeDag zijn in de aanloop naar het evenement namelijk diverse keren tickets in de aanbieding. Ook hebben veilingsites zoals VakantieVeilingen en Ticketveiling af en toe een WinterFair actie. In dat geval kun je, als je geluk hebt en voor weinig geld een veiling wint, flink besparen! Zodra wij ergens een actie of aanbieding zien waarmee je korting kunt krijgen plaatsen wij deze op 1Korting.nl Ook vermelden wij of de tickets bijvoorbeeld inclusief coupons of kortingsbonnen zijn!

WinterFair Ahoy 2016

In 2016 vindt de WinterFair in Ahoy Rotterdam plaats van 30 november tot en met 4 december. Deze is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:30 uur. De organisatie raadt aan om met het Openbaar Vervoer te komen. Je kunt echter tegen betaling parkeren op de parkeerplaats van de Ahoy (dit kost €12,50). Ook kun je parkeren bij P+R Slinge. Dit parkeerterrein ligt op circa vijftien minuten loopafstand. Check de website van de WinterFair Rotterdam, www.winter-fair.nl, voor meer praktische zaken.

Beoordeling WinterFair

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over WinterFair

Wil je dit jaar naar de WinterFair in Rotterdam of naar de Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs? Dan is de kans groot dat je korting kunt krijgen op de toegangskaartjes! Websites zoals ActieVanDeDag, Groupon en VakantieVeilingen hebben namelijk met regelmaat tickets voor een WinterFair in de aanbieding. Wanneer wij ergens een korting op de WinterFair Rotterdam of Margiet Winter Fair zien, dan plaatsen wij deze op 1Kortingscode.com. In het overzicht op de linkerpagina vind je al deze acties.

Locatie WinterFair Ahoy Rotterdam 2016

Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Nederland

Datum WinterFair Ahoy Rotterdam 2016

Van 30 nov. t/m 4 dec 2016
WinterFair voordelen
  Bespaar met een kortingsbon
  Krijg extra's met coupons
  Regelmatig aanbiedingen en acties

Meer kortingscodes