VillaVino kortingscode 2019

Alle VillaVino kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Verlopen acties van VillaVino

Actie
Kortingscode voor 10% korting op alle wijnen bij VillaVino

Online wijn bestellen op VillaVino.nl

Wijn die je al kent via het internet bestellen is één ding, maar een onbekende wijn online bestellen is een heel ander verhaal. Veel mensen staan daar huiverig tegenover, jij ook? Bij VillaVino is dat nergens voor nodig. VillaVino biedt je namelijk een proefgarantie. Dit houdt in dat je de wijn terug kunt sturen als de wijn niet bevalt, mits je een doos met zes dezelfde flessen wijn hebt besteld en er maximaal twee hebt opengemaakt. Daarnaast heeft VillaVino diverse proefpakketten, waardoor je tegen een voordelige prijs verschillende wijnen kunt uitproberen. Op zo’n proefpakket krijg je namelijk aanzienlijke korting in vergelijking met de losse flessen. Bovendien kun je nog eens extra korting krijgen wanneer je een VillaVino kortingscode gebruikt voor korting op een proefpakket!

VillaVino kortingscode gebruiken

Heb je een actie – of kortingscode in ons overzicht gezien waar je gebruik van wilt maken? Maar heb je geen idee hoe je deze precies moet gebruiken? Dan kun je voor de zekerheid eerst even deze uitleg lezen. Je zult zien dat het heel gemakkelijk is. Eerst dien je op de groene button op deze pagina te klikken waarop staat ‘Bekijk kortingscode’. Niet alleen verschijnt nu de kortingsbon op die plek, ook opent de website van VillaVino in een nieuw tabblad van je internet browser. Je kunt nu dus direct de wijnen uitkiezen die je met korting wilt bestellen. Zodra je een artikel in je winkelwagen legt word je naar het overzicht van je bestelling geleid. Aan de rechterkant van deze webpagina, onder de orderwaarde van je bestelling, kun je je VillaVino kortingscode (of actiecode) invoeren. Vul deze in in het daarvoor bestemde veld en klik op ‘Kortingsbon gebruiken’ om de code te activeren. Zodra je dat doet zie je de korting verwerkt worden in het totaalbedrag van je bestelling.

 

Beoordeling VillaVino

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over VillaVino

Ben je op zoek naar een goede webwinkel waar je je favoriete wijn kunt bestellen? Neem dan eens een kijkje op de website van VillaVino. VillaVino heeft namelijk een ruim assortiment van meer dan 350 wijnen, waardoor de kans dat je een wijn ziet waar je van houdt groot is. Heb je een wijn gevonden die je wilt bestellen? Maak dan gebruik van een VillaVino kortingscode waarmee je korting krijgt op je bestelling! Is er geen actieve kortingscode? Dan kun je altijd eerst even de aanbiedingen bekijken; wie weet, misschien is je favoriete wijn nu wel afgeprijsd!
VillaVino voordelen
  Gratis verzending vanaf €95
  Veilig bestellen en betalen
  VillaVino Proefgarantie
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes