Viabloemen kortingscode 2019

Alle Viabloemen kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Viabloemen

Actie
Kortingscode Viabloemen: Ontvang €4 korting op de bezorgkosten!
Verstuur nú een romantisch Valentijnsboeket bij Viabloemen!
Bloemen Bezorgen? 7% Kortingscode voor Viabloemen.nl
Kortingscode 123Bloemenbestellen - 11% korting op alles

Korting met een Viabloemen kortingscode

Af en toe is het mogelijk om te besparen op jouw bestelling bij Viabloemen. Er wordt namelijk periodiek een kortingscode beschikbaar gesteld. Daarmee krijg je bijvoorbeeld 5%, 10% of 15% korting op jouw bestelling! Ook kan het voorkomen dat je profiteert van gratis verzending van jouw bestelling. In dat geval spreken wij echter van een actiecode. Zodra er een actie- of kortingscode van Viabloemen actief is plaatsen wij die in het overzicht op deze pagina.

Kortingscode Viabloemen gebruiken

Heb je een actieve Viabloemen kortingscode gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet hoe je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk. Klik om te beginnen op de desbetreffende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de kortingsbon die je nodig hebt. Ook opent Viabloemen in een nieuw tabblad van jouw internet browser. Je kunt dus direct een bestelling plaatsen! Zodra je een product in het winkelmandje plaatst kom je op de bestelpagina terecht. Onderaan deze pagina vind je het invoerveld waarin je de actie- of kortingscode van Viabloemen dient te plaatsen (zie onderstaande afbeelding). Druk op de button om de korting toe te passen.

 

Beoordeling Viabloemen

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Viabloemen

Wil je iemand verrassen met een mooie bos bloemen? Dan ben je bij Viabloemen aan het juiste adres. Daar kun je namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week bloemen bestellen! Je hebt keuze uit een uitgebreid aanbod aan bloemen, waardoor de kans groot is dat je een boeket uit kunt kiezen die de ontvanger mooi zal vinden. Daarnaast heb je veel opties wat betreft de levering van de bloemen. Plaats je een bestelling vóór 13.00 uur? Dan kan die dezelfde dag nog geleverd worden. Je kunt echter ook zelf een andere dag en, tegen een meerprijs, een tijdstip uitzoeken. Bovendien is het regelmatig mogelijk om korting te krijgen op jouw bestelling. Hoe? Door gebruik te maken van een Viabloemen kortingscode!

Viabloemen website

www.viabloemen.nl
Viabloemen voordelen
  Voor 13.00 besteld, direct geleverd
  Kies zelf bezorgdag en tijdstip
  Veilig online of achteraf betalen
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes