VI aanbieding 2019

Alle VI kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Voetbal International aanbieding: Tot 70% korting bij 123Tijdschrift!

Ben je op zoek naar een goede Voetbal International magazine aanbieding? Dan ben je bij 123Tijdschri... lees verder

Verlopen acties van VI

Actie
Tot wel 71% korting op een Voetbal International abonnement bij Groupon!
VI actie: -65% op tien nummers Voetbal International bij ActieVanDeDag!
Actie: Win een VI abonnement bij VakantieVeilingen!
VI aanbieding: -76% op vijftig weken Voetbal International bij iBOOD!
ActievandeDag: 52 nummers VI + bureaukalender voor maar €65! (stopt automatisch!)
VI aanbieding: Dertien nummers met 52% korting én gratis kalender!
Groupon aanbieding: Ontvang 66% korting op een VI abonnement!
123Tijdschrift: Tot 68% korting op Voetbal International magazine!
ActievandeDag: 52x Voetbal International + VI-voetbal slechts €65!
Ontvang 13 weken Voetbal International voor maar €24,99! (-52%)

VI kopen

Als je écht van voetbal houdt, dan is het Voetbal International weekblad iets voor jou. In het blad vind je namelijk allerlei interviews en achtergrondinformatie waardoor je veel meer te weten komt over teams en spelers dan wanneer je alleen Voetbal International kijkt op de televisie. Je kunt daarom elke week naar de Bruna, AKO of een andere boekenwinkel gaan en het weekblad kopen voor €3,99. Het is echter vele gemakkelijker om naar VI.nl, 123Tijdschrift of een andere website te gaan en het weekblad online te bestellen. Als je bijvoorbeeld op VI.nl het blad vóór dinsdag 17.00 uur bestelt, heb je het de woensdag daarop al in huis! Ook is de verzending geheel gratis!

VI abonnement

Bevalt het weekblad? Dan is een abonnement op Voetbal International een goed idee. Met een abonnement bespaar je namelijk vaak veel geld! Er zijn verschillende websites waar je een VI abonnement kunt bestellen en de prijzen zijn niet altijd gelijk. Het is daarom de moeite waard om de verschillende VI aanbiedingen met elkaar te vergelijken zodat je de hoogste korting pakt! Om jou een beetje tijd en moeite te besparen doen wij dat overigens voor je. In het kortingsoverzicht op deze pagina vind je dan ook alle Voetbal International aanbiedingen en acties. Je kunt dus vrijwel gegarandeerd met korting een VI abonnement afsluiten!

Beoordeling VI

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over VI

Houd je van voetbal en ben je graag op de hoogte van alle ins en outs? Dan is Voetbal International hét weekblad voor jou. VI bestaat vijftig jaar en is al sinds het ontstaan het enige echte voetbal weekblad van Nederland. Naast het blad, dat elke woensdag verschijnt, beschikt Voetbal International over diverse andere media. Zo is er VI.nl waarop je nieuws kunt lezen, informatie kunt vinden over spelers en teams en waarop je zowel video's kunt bekijken als audio kunt beluisteren. Ook is er natuurlijk het succesvolle Voetbal International TV-programma met Johan Derksen en René van der Gijp! Wist je trouwens dat je vaak korting kunt krijgen op een VI abonnement? Om het vijftig jarig bestaan te vieren is er bijvoorbeeld een VI aanbieding geweest waarmee je maar liefst 50% korting hebt kunnen krijgen op een Voetbal International abonnement! Al dit soort aanbiedingen vind je op 1Kortingscode.com.

VI website

www.vi.nl
VI voordelen
  VI bestaat al vijftig jaar
  Verschillende VI abonnementen
  Ontvang VI elke woensdag
  Regelmatig een aanbieding of actie

Meer kortingscodes