Veronica korting 2019

Alle Veronica kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Tot 69% korting op Veronica Magazine abonnementen bij 123Tijdschrift.nl!

Ben je op zoek naar een goedkoop abonnement op Veronica Magazine? Klik dan op de button om naar de V... lees verder

Verlopen acties van Veronica

Actie
Bied vanaf €1 op een Veronica Magazin abonnement bij Ticketveiling!
Tien weken Veronica Magazine incl. bioscoopkaarten nú voor €15!
Actie: Gratis Airfryer van Inventum bij een Veronica abonnement!
Ticketveiling: Bied mee op een halfjaarabonnement Veronica Magazine!
Actie: Zes maanden Veronica Magazine én een drone voor €60!

Over Veronica Magazine

Met een Veronica Magazine abonnement ben je altijd op de hoogte van de laatste ins en outs op het gebied van entertainment. Het magazine staat namelijk elke keer weer vol met onder meer interviews met zowel nationale als internationale sterren. Daarnaast bevat het Veronica Magazine exclusieve aanbiedingen die alleen voor leden gelden. Oh, en natuurlijk weet je ook wat er altijd op televisie is! Natuurlijk kun je daar een app voor gebruiken zoals de TVGids.tv app of de gratis app van Veronica, Superguide. Als je een Veronica abonnement hebt, dan krijg je echter gratis toegang tot de premium versie van de Superguide app. Je maakt dan, onder andere, elke dag kans op dvd’s, tickets en gadgets. Zo zie je maar: met een Veronica abonnement krijg je meer dan alleen een TV-gids!

Veronica acties

Er zijn diverse Veronica acties waarvan je kunt profiteren. Als je bijvoorbeeld een Veronica Magazine abonnement wilt, dan zijn er vrijwel altijd meerdere aanbiedingen waar je uit kunt kiezen. Soms krijg je bijvoorbeeld een flinke korting op het abonnement, maar het komt ook voor dat je een gratis product krijgt (zoals een drone of een waardebon). Al dit soort Veronica acties plaatsen wij natuurlijk direct voor je op 1Korting.nl. Als je op zoek bent naar een voordelig Veronica abonnement, dan zie je direct welke acties beschikbaar zijn!

Veronica aanbiedingen

Als je al een abonnement op het Veronica Magazine hebt, dan kun je profiteren van exclusieve aanbiedingen. Zo krijg je korting op dagjes uit, kun je gratis naar wellness resorts, kun je voordelig tickets bestellen voor concerten en ga zo maar door. Op Veronicamagazine.nl vind je alle aanbiedingen waar je op dat moment van gebruik kunt maken. Eén ding is zeker: gezien het brede aanbod aan aanbiedingen van Veronica is de kans groot dat er eentje bij zit waar je iets aan hebt.

Beoordeling Veronica

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Veronica website

www.veronicamagazine.nl
Veronica voordelen
  Profiteer van vele voordelen als lid
  Gebruik de gratis Superguide app
  Regelmatig nieuwe Veronica acties
  Korting met een aanbieding

Meer kortingscodes