Univé korting 2019

Alle Univé kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Nu vanaf €2,89 bij OHRA

Wil je een goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Dan ben je bij OHRA aan het juiste adre... lees verder

Verlopen acties van Univé

Actie
Zorgverzekering vanaf €67,95 bij Univé

Univé – de verzekeraar zonder winstoogmerk

Univé is een coöperatieve vereniging en daardoor werkt Univé zonder winstoogmerk. Als je een verzekering afsluit bij Univé dan ben je dus ook geen klant, maar word je lid van de vereniging. Doordat de verzekeraar geen winstoogmerk heeft profiteer je onder andere van premiekortingen, winstuitkeringen en diensten die constant verbeterd worden. Zo ontvang je korting met je zorgpas op onder andere lazeren, kapper aan huis en een hondenuitlaatservice. Daarnaast kun je als Univé lid met korting sporten bij één van de 550 fitnesscentra in Nederland!

Tot 10% Pakketkorting

Voorheen kon je bij Univé korting krijgen volgens het Premie Voordeel Plan. Dit bleek echter voor nogal wat onduidelijkheid te zorgen en daarom is het Premie Voordeel Plan in de zomer van 2014 gewijzigd naar Pakketkorting. Pakketkorting betekent simpelweg dat je meer procent korting krijgt wanneer je meer schadeverzekeringen afsluit. Zo krijg je 2% korting als je twee schadeverzekeringen bij Univé afsluit en dit kan oplopen tot 10% bij tien schadeverzekeringen. Hoewel er wel een limiet zit aan het percentage korting dat je krijgt, is er geen limiet aan het geldbedrag! Duidelijk, toch?

Beoordeling Univé

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Univé

Ben je op zoek naar een goede, betrouwbare en betaalbare totaalaanbieder van verzekeringen? Dan ben je bij Univé aan het juiste adres. Univé is namelijk één van de grootste verzekeraars van Nederland en dat wordt een bedrijf niet zonder reden. Univé komt dan ook regelmatig als beste verzekeraar uit de tests van verschillende klantenonderzoeken. Wil jij je aansluiten bij ruim 1,4 miljoen andere Nederlanders die minstens één verzekering bij Univé hebben afgesloten? Kijk dan in het kortingsoverzicht aan de linkerkant van deze pagina of er een kortingsactie of Univé kortingscode is waar je gebruik van kunt maken!
Univé voordelen
  Vereniging zonder winstoogmerk
  Eén van de grootste van Nederland
  Tot 10% Pakketkorting
  Veel ledenvoordeelacties

Meer kortingscodes