Tropenmuseum korting 2019

Alle Tropenmuseum kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Ontvang 47% korting op Tropenmuseum tickets bij Groupon!

Ben je van plan om binnenkort naar het Tropenmuseum te gaan? En ben je op zoek naar goedkope tickets... lees verder

Vergelijkbare acties

Tot 44% Korting op Madame Tussauds Tickets bij Groupon

Ontmoet al je favoriete bekendheden bij Madame Tussauds Amsterdam!... lees verder

Nú €3,- Korting op Tickets voor de Heineken Experience bij Ticketbar

Beleef de Heineken Experience met €2,- korting en ontvang een rondleiding van 1,5 uur... lees verder

Heineken Experience VIP: nu €55,-

Met deze Heineken Experience VIP geniet je van een geweldige rondleiding van 2,5 uur... lees verder

Amsterdam Light Festival Fietstour voor 2 Personen

Beleef het Amsterdam Light Festival op een unieke manier... lees verder

Verlopen acties van Tropenmuseum

Actie
Tropenmuseum korting: Tickets van €15 nú voor €8 bij Groupon!

Korting Tropenmuseum

Het Tropenmuseum is een museum over mensen waar je negen vaste tentoonstellingen kan bekijken over verschillende culturen en diversiteit van over de hele wereld. Daarnaast zijn er ook tijdelijke tentoonstellingen over verschillende antropologische onderwerpen te zien. Gevestigd in de Lichthal, een uniek gebouw in Amsterdam, kan je er van dinsdag tot en met zondag terecht van 10:00 tot 17:00 uur voor €15 per persoon zonder korting. Studenten, kinderen en groepen kunnen onder andere gebruik maken van korting Tropenmuseum en als je Vriend van het Tropenmuseum wordt kan je hier, bij het Afrika Museum en het Museum Volkenkunde altijd gratis terecht.

Vriend van het Tropenmuseum

Door vriend van het Tropenmuseum te worden kan je niet alleen hier gratis terecht, maar ook bij het Afrika Museum en het Museum Volkenkunde. Je wordt dan uitgenodigd voor exclusieve evenementen, een jaarlijkse borrel en kan gebruik maken van voordelen als gratis parkeren en het meenemen van een introducé. Door Vriend te worden kan je niet alleen gebruik maken van een korting Tropenmuseum, maar ook van twee andere antropologische museums in Nederland.

Tropenmuseum aanbieding

Als je met korting naar het Tropenmuseum wilt gaan, dan ben je op de juiste webpagina terecht gekomen. Wanneer wij ergens online een Tropenmuseum aanbieding zien, dan plaatsen wij deze namelijk direct op onze website. Op deze pagina vind je dan ook een actueel overzicht met alle aanbiedingen en acties waarmee je korting op Tropenmusum tickets krijgt! Denk bijvoorbeeld aan een aanbieding van een website zoals Groupon, ActieVanDeDag of Dagtickets. Maar ook een veiling van Ticketveiling of VakantieVeilingen kan op deze pagina komen te staan. Met zo'n veiling kun je namelijk een fikse korting krijgen!

Negen tentoonstellingen van het Tropenmuseum

De onderwerpen van de vaste tentoonstellingen zijn Afrika, Nederlands-Indië, Nieuw Guinea, Rondom India, Verhalenreis en Zuidoost-Azië. Hier kan je kunstwerken en voorwerpen kan bekijken van de culturen die daar gevestigd zijn.

Afrika

In de Afrika afdeling worden vijf thema’s uitgelicht, namelijk Religie, Status, Vorm, Maskerade en Contact. Hier vind je hedendaagse-, maar ook historische voorwerpen die vele culturen vertegenwoordigen uit zo’n twintig landen.

Nederlands-Indië

De Nederlands-Indië zalen vertellen over het koloniale verleden van Nederland die begonnen toen in 1596 het eerste schip vertrok naar Oost-Indië. Hier wordt de geschiedenis van De Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC) verteld onder andere door verhalen te vertellen over het leven van mensen die echt hebben bestaan.

Nieuw Guinea

De tentoonstelling over Nieuw-Guinea is wereldberoemd omdat er vele waardevolle voorwerpen naast elkaar kunnen worden gezien. De thema’s hier zijn Voorouders en geesten, Het mannenhuis, Het ritme en de natuur, Exotische wand en Eilandbewoners.

Rondom India

Rondom India leert je over India en de landen er omheen met onderwerpen zoals Verhalen vertellen, Omzwervingen en God en goden. Hier kan je verhalen horen en bekijken over voorwerpen, mensen en ideeën uit die culturen.

Verhalenreis

Voor de families is er de interactieve Verhalenreis tentoonstelling waar verhalen van verschillende culturen worden verteld met als thema’s moed, liefde en list. Door middel van koptelefoons en tentoongestelde voorwerpen komen deze verhalen tot leven en kan je genieten van de rijke literatuur uit de regio.

Zuidoost-Azië

En als laatste kan je bij de Zuidoost-Azië afdeling sculpturen, sieraden en bronzen voorwerpen bekijken van de verschillende culturen uit landen als Thailand, Cambodja, Indonesië en Singapore. Genoeg redenen dus om het Tropenmuseum alleen of met je gezin te bezoeken en met een korting Tropenmuseum verzorg je een zeer informatief en betaalbaar dagje uit.

Beoordeling Tropenmuseum

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Tropenmuseum

Adres Tropenmuseum

Linnaeusstraat 2
1092 CK Amsterdam
Nederland

Contact Tropenmuseum

Telefoon: 088 - 0042 800
E-mail: info@tropenmuseum.nl

Reserveren Tropenmuseum tickets

Reserveren: 088 - 0042 840
E-mailreserveren@tropenmuseum.nl

Openingstijden Tropenmuseum

Geopend op dinsdag t/m zondag
Geopend van 10.00 - 17.00 uur
Tijdens schoolvakanties kunnen andere openingstijden gelden
 
Tropenmuseum voordelen
  Zowel heel leuk als leerzaam
  Betaalbare tickets
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Korting met een kortingsbon

Meer kortingscodes