Tinker kortingscode 2019

Alle Tinker kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

25% Korting op ALLE Halfords olie

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

25% Korting op ALLE Ruitenwissers

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van Tinker

Actie
Kortingscode Tinker Travel: 10% korting op je boeking!
Van Amsterdam naar Schiphol al voor €18,99 met Tinker!
Boek Tinker op vijf Nederlandse en tientallen internationale luchthavens!
Taxi nodig? Koop een Tinker ticket en bespaar direct!
Kortingscode Tinker: Ontvang direct 10% korting!

Over Tinker

Ben je van plan om vliegtickets te boeken voor een vakantie, stedentrip of zakenreis? En ben je van plan om met een taxi of het openbaar vervoer naar het vliegveld te gaan? Maak in plaats daarvan dan gebruik van Tinker. Met Tinker kun je namelijk heel voordelig van en naar het vliegveld gebracht worden. Gemiddeld zou je evenveel kwijt zijn aan een Tinker Ticket als aan het openbaar vervoer. Het is dus sowieso goedkoper dan een taxi! Hoewel je dus niet echt geld bespaart ten opzichte van het OV, bespaar je wel tijd. En zeg nou zelf wat relaxter is: thuis opgehaald worden en bij het vliegveld afgezet worden of het OV pakken? Juist! Neem daarom een kijkje op Tinker.travel en ontdek alle mogelijkheden.

Tinker Ticket

Wanneer je vliegtickets boekt, dan kun je flink besparen op de vervoer naar het vliegveld door gelijktijdig een Tinker ticket te boeken. Tinker regelt namelijk de beste prijs! En vind je het niet erg om de taxi te delen met een ander gezelschap? Dan ben je nóg goedkoper uit. Je profiteert bovendien van een uitstekende service. Zo wordt het type auto aangepast aan de grootte van jouw bagage (die je aangeeft tijdens het boeken). Ook als je bijvoorbeeld een snowboard of buggy bij je hebt, dan weet je dus zeker dat het past! Bovendien krijg je ook persoonlijke service in de vorm van een Tinkerbelle. Wil je hier meer informatie over? Of wil je direct een Tinker ticket boeken? Kijk dan op de website!

Korting met een Tinker kortingscode

Wil je een Tinker ticket kopen? Dan is er een kans dat je korting kunt krijgen. Af en toe is er namelijk een Tinker kortingscode actief. Dat is een online coupon – in de vorm van een code – waarmee je kunt besparen op tickets. Daarmee krijg je namelijk bijvoorbeeld 5%, 10% of zelfs 20% korting op jouw ticket! Wanneer er een dergelijke Tinker kortingscode beschikbaar is, dan plaatsen wij deze direct voor je op 1Korting.nl. Check daarom altijd eerst even deze pagina voordat je een Tinker ticket boekt. Je ziet dan direct of er een code is waarmee je kunt besparen!

Kortingscode Tinker.travel gebruiken

Heb je een actieve kortingscode van Tinker.travel gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe – of waar – je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk (en je zult zien dat het heel gemakkelijk is)! Klik als eerst op de bijbehorende button op deze pagina waarop staat 'Bekijk kortingscode'. Op dat moment komt de code van de coupon tevoorschijn. Ook opent Tinker.travel in een nieuw tabblad van jouw internet browser. Je kunt dus direct de tickets uitzoeken die je met korting wilt boeken! Zoek deze tickets uit en vul tot slot de kortingscode in tijdens het boeken. Het voordeel wordt direct toegepast!

Beoordeling Tinker

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Tinker voordelen
  9/10 op basis van duizenden reviews
  Veilig online met iDeal betalen
  Bespaar op vervoer dankzij Tinker
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes