Tikibad korting 2019

Alle Tikibad kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Bied vanaf €1 op vier Duinrell tickets incl. vier uur Tikibad bij Ticketveiling!

Ben je van plan om dit seizoen met z'n vieren naar attractiepark Duinrell te gaan? En lijkt het je l... lees verder

Win twee Duinrell incl. Tikibad tickets bij Ticketveiling!

Ga je dit seizoen een keer naar Attractiepark Duinrell? En heb je zin om ook naar het Tikibad te gaa... lees verder

Tikibad Aanbieding: Win toegangskaarten bij Ticketveiling!

Heb je zin om binnenkort naar het Tikibad te gaan? En ben je op zoek naar goedkope toegangskaarten? ... lees verder

Verlopen acties van Tikibad

Actie
Ontvang €2,50 korting op een Tikibad Avondticket bij Dagtickets!
Tikibad aanbieding: Ontvang 25% korting bij Dagtickets!
€5 extra korting op Duinrell + Tikibad tickets bij Ticketveiling!
Tikibad actie: Ontvang 25% korting op vier uur toegang!
Actie: Win vier Tikibad + Duinrell tickets bij Ticketveiling!
Ontvang nú 57% korting op Vakantiepark Duinrell bij TravelBird!
Tikibad aanbieding: Nú 24% korting op een avondkaart!
NU €7 korting op Duinrell incl. onbeperkt Tikibad!
Pak €5 korting op Duinrell + Tikibad tickets bij Dagtickets
Duinrell Korting: Bespaar NU €5 op tickets bij Dagtickets!

Tikibad korting

Wil je met korting naar met Tikibad? Dat is vaak mogelijk! Kaartjes voor het Tikibad worden namelijk met enige regelmaat aangeboden via andere websites zoals Groupon, Dagtickets en VakantieVeilingen. Ook is het soms mogelijk om via de ANWB goedkope Tikibad kaartjes te kopen. Hoeveel je precies bespaart, dat verschilt per aanbieding. Wij begrijpen natuurlijk dat jij wel betere dingen te doen hebt dan het internet afspeuren naar alle Tikibad aanbiedingen en acties. Daarom doen wij dat voor je. Op deze pagina verzamelen wij alle Tikibad kortingen die wij vinden, waardoor jij in een oogopslag kunt zien bij welke website je hoeveel kunt besparen op je toegangskaartjes.

Korting met een Tikibad aanbieding

Als je besluit om je Tikibad kaartje met korting te kopen via een website van een derde partij, dan dien je wel goed op te letten op bijkomende kosten. Soms dien je namelijk registratie- of servicekosten te betalen, waardoor je misschien helemaal geen geld bespaart maar juist meer geld kwijt bent! Als wij een Tikibad aanbieding toevoegen, dan kijken wij natuurlijk ook naar eventuele bijkomende kosten. Immers willen wij natuurlijk dat jij zo goedkoop mogelijk naar het Tikibad kunt. Wij raden je aan om zelf echter altijd te checken of er service- of registratiekosten zijn die je Tikibad korting teniet doen. Veel succes!

Glijbanenparadijs Tikibad

Tikibad heeft elf unieke glijbanen waardoor zowel kinderen als tieners en (jong)volwassenen veel plezier in het Tikibad kunnen beleven. Een voorbeeld van zo'n glijbaan is de Blits & Flits. DIt zijn eigenlijk tweer glijbanen, namelijk een blauwe en een groene. Je gaat met zo'n zestig kilometer per uur van deze glijbanen af, waardoor je de glijbaan nauwelijks raakt en het lijkt of je vliegt! Heb je even genoeg van die snelheid? Stap dan in de Lazy River. Wil je even heel iets anders? Dan is de Cycloon van het Tikibad misschien iets voor je! Via een glijbaan glij je eerst met grote vaart naar beneden. Vervolgens tol je in een trechter rond voordat je in een opvangbad terechtkomt. Ben je benieuwd naar alle glijbanen? Neem dan eens een kijkje op de website van het Tikibad. Wil je tickets kopen? Maak dan gebruik van een Tikibad aanbieding of kortinsbon en krijg korting op je entree!

Beoordeling Tikibad

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Tikibad

Met meer dan elf unieke glijbanen is Tikibad het grootste overdekte tropische zwemparadijs van Nederland. In totaal is er meer dan een kilometer aan glijbanen waar je van kunt genieten! Ook is er een buitenbad waar je met mooi weer heerlijk kunt vertoeven. Ben je benieuwd wat het Tikibad je allemaal te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op de website. Wil je kaartjes met korting kopen voor het Tikibad? Houd onze website dan goed in de gaten, wij publiceren regelmatig acties en aanbiedingen waarmee jij korting krijgt op kaartjes voor het Tikibad!
Tikibad voordelen
  Elf unieke glijbanen
  Horecagelegenheid Take Way Tikibad
  Regelmatig een nieuwe aanbieding
  Korting met een kortingsbon

Meer kortingscodes