Telegraaf Tickets aanbieding 2019

Alle Telegraaf Tickets kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Telegraaf Tickets is Ticko geworden

Telegraaf Tickets heet tegenwoordig Ticko. Inhoudelijk is er niets veranderd: je krijgt nog steeds h... lees verder

Verlopen acties van Telegraaf Tickets

Actie
€4 korting op tickets Lentiade via Telegraaf Tickets

Hoe werkt Telegraag Tickets

Via Telegraaf Tickets kun je toegangskaarten kopen voor een scala aan dagjes uit, pretparken, dierentuinen, wellness centra, overnachtingen en entertainment. Wanneer je tickets koopt via de Telegraaf profiteer je van korting. Hoeveel euro’s je bespaart verschilt, maar op vrijwel alle tickets krijg je enkele euro’s korting. Dat de kaartjes bij Telegraaf Tickets in de aanbieding zijn komt doordat de bedrijven in kwestie nu geen kosten maken aan de verkoop van de tickets. In principe werkt dit systeem net zoals het systeem van Dagtickets. Het grote verschil is dat je bij de Telegraaf bij een groot deel van de tickets die je kunt kopen je Air Miles in kunt wisselen. Op die manier kun je dus heel goedkoop naar een pretpark of dierentuin!

Air Miles inwisselen bij Telegraaf Tickets

Vaak kun je ervoor kiezen of je met Air Miles wilt betalen of met normaal geld. Kaartjes voor vier uur toegang tot het Tikibad in de winter kosten normaal bijvoorbeeld €16. Bij Telegraaf Tickets zijn de kaartjes in de aanbieding waardoor je korting krijgt. De tickets zijn namelijk afgeprijsd naar €10 (exclusief €2 boekingskosten). Je kunt er echter ook voor kiezen om te betalen met Air Miles. Dan kosten dezelfde tickets je zeventienhonderd Air Miles (exclusief tweehonderd Air Miles boekingskosten). Toegang tot wellness centrum Thermae 2000 is bijvoorbeeld te bestellen vanaf €25, maar je kunt ook 3150 Air Miles inwisselen. Het ligt maar net aan de aanbieding hoeveel Air Miles iets kost en hoeveel korting je bij Telegraaf Tickets krijgt!

Beoordeling Telegraaf Tickets

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Telegraaf Tickets

Wil je een gezellig dagje naar een pretpark? Of ga je toch liever naar een wellness centrum? Neem in ieder geval eens een kijkje op de website van Telegraaf Tickets, want de kans is groot dat je je toegangskaartjes daar met korting kunt kopen! Telegraaf Tickets heeft toegangskaartjes voor allerlei verschillende uitjes, waaronder het Tikibad, Ouwehands Dierenpark Rhenen en Madame Tussauds. Een ander voordeel van toegangskaartjes kopen bij Telegraaf Tickets is het feit dat je Air Miles kunt inwisselen, waardoor je eigenlijk gratis ergens naartoe kunt! Heb je geen Air Miles? Of heb je te weinig Air Miles? Dan kun je altijd nog profiteren van een aanbieding of actie en op die manier goedkope tickets online kopen.

Telegraaf Tickets website

www.telegraaftickets.nl
Telegraaf Tickets voordelen
  Korting op tickets
  Geen verborgen kosten
  Veilig bestellen & betalen
  Wissel Air Miles in

Meer kortingscodes