Tefal aanbieding 2019

Alle Tefal kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Tefal kopen? Ontvang nú tot €150,99 korting bij OTTO!

Wil je een Tefal product kopen? En wil je niet teveel betalen? Dan ben je bij OTTO aan het juiste ad... lees verder

Vergelijkbare acties

Airfryer kopen? Bekijk direct alle Airfryer aanbiedingen van Blokker!

Wil je een Airfryer kopen? En ben je op zoek naar een aanbieding of actie waarmee je kunt besparen o... lees verder

Verlopen acties van Tefal

Actie
Stoomstrijkijzer kopen? Ontvang tot €50 cashback bij Coolblue!
Ontvang tot wel 56% korting op diverse Tefal pannen bij iBOOD!
Met korting Pampers kopen? Bespaar tot wel 57% bij iBOOD!
Laatste dag: Tot 64% korting op Tefal pannen bij iBOOD!
Ontvang €61 korting op de Tefal Airfryer mét snackmandje bij Blokker!
Ontvang tot 45% korting tijdens de Tefal sale van Vente-Exclusive!
Actie: Ontvang tot €50 cashback op Tefal bij Blokker!
Tefal aanbiedingen: Ontvang nú tot wel €40 korting bij Expert!
Tefal cashback: Ontvang tot wel €20 retour bij Expert!
Expert actie: Gratis Tefal pannenset bij een inbouwapparaat!

Over Tefal

Ben je op zoek naar goede, praktische huishoudapparaten? Dan zijn de producten van Tefal iets voor jou. Op deze pagina lees je alles over deze marktleider in keuken- en huishoudapparaten, en zijn producten. Tenslotte kun je op deze pagina alle Tefal acties en aanbiedingen van het moment vinden, zodat je voordelig nieuwe apparaten kunt aanschaffen.

Assortiment Tefal

Tefal is aanbieder van producten voor voedselbereiding, strijken, ontbijt, elektrisch koken, weegschalen en van pannen en bakvormen. Alle kleine huishoudelijke apparaten die je zoekt dus. Tefal staat op nummer één op het gebied van anti-aanbakpannen en behoort wat andere producten betreft ook tot de wereldtop.

Koken met Tefal pannen

Als je gezond en evenwichtig wil eten, moet je rekening houden met drie factoren: een lage hoeveelheid olie, en goede temperatuurregeling voor perfecte bereiding en gelijkmatige verdeling van warmte, zodat het koken sneller gaat. De pannen met anti-aanbaklaag van Tefal houden hier rekening mee. Sterker nog: de anti-aanbaklaag maakt het gebruik van olie overbodig. Dat maakt gezond eten een stuk makkelijker! Deze pannen hebben het “gezond en milieu” label en zijn dus volkomen veilig. De anti-aanbaklaag is gemaakt met als basis een veilige stof.

Tefal verbetert het dagelijks leven

Met vakkennis over technologie, ergonomie, gebruik van producten en de manier waarop mensen dingen doen, beoordeelt Tefal wat je kan gebruiken. Vervolgens bedenken ze producten die het dagelijks leven kunnen verbeteren. Met behulp van een onderzoeks- en ontwikkelingsteam dat de technologie in de gaten houdt, komt Tefal met innovatieve producten op de markt.

Duurzame ontwikkeling staat bij Tefal voorop

Als je duurzaamheid belangrijk vindt, is Tefal hét merk voor jou. Tefal zet zich namelijk in voor verbetering en zinvolle vooruitgang. Belangrijk hierbij zijn duurzame ontwikkeling, gelijke kansen, evenwichtige voeding voor iedereen en verantwoorde consumptie. Tefal heeft hier vijf prioriteiten voor geformuleerd. Allereerst leeft Tefal ethische beginselen na, ten tweede is het personeelsbeleid gebaseerd op respect en non-discriminatie. De derde prioriteit is het ondersteunen van plaatselijke organisaties en gemeenschappen. Daarnaast produceert Tefal producten van hoge kwaliteit om rekening te houden met gezondheid/veiligheid. Tot slot is respect voor het milieu belangrijk voor deze marktleider.

Tefal acties en aanbiedingen

Zijn je pannen toe aan vervanging, wil je huishoudelijke taken makkelijk maken of is er een andere reden waarom je toe bent aan nieuwe keuken- en huishoudapparaten? Maar wil je het liefst niet té veel geld uitgeven? Dan zijn de producten van Tefal iets voor jou. Hoewel deze producten van goede kwaliteit zijn, zijn de prijzen namelijk laag. Bovendien zijn er altijd meerde Tefal acties en aanbiedingen waarmee je korting kunt krijgen. Wij speuren het internet af op zoek naar deze kortingen. Vinden wij ergens een actie, aanbieding, cashback of kortingsbon? Dan plaatsen wij deze direct voor je op 1Korting.nl. Zo kun je gemakkelijk alle Tefal acties en aanbiedingen vergelijken!

Tefal cashback

Meestal krijg je met een aanbieding direct korting op een product. Soms is er echter sprake van een Tefal cashback actie. Dat houdt in dat je eerst een product voor de volledige prijs dient te kopen, maar dat je vervolgens geld terug krijgt wanneer je de kassabon of factuur opstuurt. Stel dat bijvoorbeeld Blokker een Tefal cashback actie op keukenapparaten heeft. Dan koop je een apparaat bij Blokker, stuur je (digitaal) een kopie van de bon op naar Tefal en krijg je vervolgens een vastgesteld bedrag teruggestort op je rekening. Een dergelijke cashback komt best vaak voor; bijvoorbeeld bij Expert, Media Markt en Coolblue. Ook deze acties vind je terug in het overzicht op 1Korting.nl!

Beoordeling Tefal

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Tefal voordelen
  Van keukenapparaten tot strijkijzers
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Bespaar met een cashback actie
  Korting met een kortingsbon

Meer kortingscodes