Sylconia kortingscode 2019

Alle Sylconia kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Webhosting bij Sylconia

Wil je jouw eigen blog, website of webwinkel beginnen? En ben je op zoek naar een betrouwbaar én betaalbaar hostingbedrijf? Dan zit je bij Sylconia op de goede plek. Sylconia biedt je namelijk goede pakketten aan met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! Bovendien is er voor elk wat wils. Wil je bijvoorbeeld een blog starten? Dan kun je kiezen voor Wordpress hosting. Wil je een iets ingewikkeldere website maken? Dan is Joomla hosting misschien iets voor jou. En wil je een webshop starten? Kies dan voor Magento hosting of Webwinkel hosting! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan snel op Sylconia.nl.

Goedkoop webhostingpakket van Sylconia

Sylconia hanteert zeer scherpe prijzen voor haar webhostingpakketten. Wordpress hosting kost bijvoorbeeld slechts €41,88 per jaar! Bovendien krijg je er ook een gratis domeinnaam bij. Ga je voor de Joomla hosting? Dan betaal je maar €47,88 per jaar en krijg je er ook een gratis domeinnaam bij. Dat je relatief weinig betaalt betekent niet dat je geen goede service krijgt. Zo is er een uptime van 99,98%! Daarbij zijn de serverruimtes zwaar beveiligd, zijn alle servers RAID 1 uitgevoerd en is er een gratis Control Panel voor je. Ben je benieuwd naar alle voordelen? Ga dan naar de site!

Kortingscode Sylconia

Bij Sylconia profiteer je al van zeer concurrerende prijzen, maar dat weerhoudt het bedrijf er gelukkig niet van om ook korting te geven! Er is namelijk met enige regelmaat een kortingscode beschikbaar. Dat is een online waardebon waarmee je het eerste jaar bijvoorbeeld 25% korting op je webhostingpakket krijgt! Vooral met een duurder pakket kun je daardoor enorm besparen. Zodra er een nieuwe Sylconia kortingscode is plaatsen wij deze gelijk voor je op onze webpagina. Kijk daarom altijd even op deze site voordat je een webhostingpakket of een andere dienst afneemt. Je ziet dan gelijk of je korting kunt krijgen!

Beoordeling Sylconia

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Sylconia website

www.sylconia.nl
Sylconia voordelen
  Uptime van 99,98%
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Concurrerende pakketten
  Bespaar met een kortingscode

Meer kortingscodes