Streekbox kortingscode 2019

Alle Streekbox kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Verlopen acties van Streekbox

Actie
Streekbox kortingscode: Nu €15 korting op je eerste maaltijdbox!
Kortingscode Streekbox: Ontvang €7,50 op een eenmalige box naar keuze!
Kortingscode Streekbox: Ontvang 25% korting met de nieuwsbrief
Streekbox: Bestel de Fruitbox voor €14,50 per persoon
Streekbox: Bestel de Veggiebox vanaf €6,17 per maaltijd
Streekbox: Bestel de Specialsbox vanaf €4,50 per maaltijd
Streekbox: Bestel de Gezinsbox vanaf €4,09 per maaltijd

Over Streekbox

Heb je soms moeite met het bedenken wat je 's avond gaat eten? Of eet je gemakshalve vaak hetzelfde, maar zou je eigenlijk wat gevarieerder willen eten? Of heb je je voorgenomen om gezonder te eten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? In dal dit soort gevallen is de Streekbox iets voor jou. Met de Streekbox krijg je wekelijks namelijk alles wat je nodig hebt voor drie gevarieerde en heerlijke maaltijd thuisbezorgd! De box bestaat uit 100% verse ingrediënten en duidelijke recepten waarmee je de lekkerste maaltijden kunt bereiden. Wil je meer informatie? Kijk dan op Streekbox.nl!

Korting met een Streekbox kortingscode of actiecode

Hoeveel je betaalt voor een box verschilt. Je kunt namelijk kiezen uit een box voor twee personen of vier personen. Op moment van schrijven kost een box met drie maaltijden voor twee personen €39, waar een box voor vier personen kost €49. Verhoudingsgewijs is een box voor vier personen dus veel goedkoper! Gelukkig is het met regelmaat mogelijk om korting te krijgen bij Streekbox. Er is namelijk af en toe een actie- of kortingscode. Daarmee krijg je bijvoorbeeld €5, €10 of zelfs €15 korting op een foodbox! Wanneer er zo'n Streekbox kortingscode of actiecode beschikbaar is, dan vind je deze direct hier op 1Korting.nl. Check daarom altijd even het actieoverzicht op deze pagina. Je ziet dan in één oogopslag of er een code is waarmee je korting kunt krijgen!

Kortingscode Streekbox gebruiken

Heb je een actieve kortings- of actiecode van Streekbox.nl gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe je deze dient te activeren? Ga dan als volgt te werk. Klik eerst op de button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de code die je nodig hebt tevoorschijn. Ook opent de website van Streekbox automatisch voor je. Je kunt dus direct de maaltijdbox bestellen waarop je korting wilt! Vul vervolgens de kortingscode in tijdens het afrekenen van de Streekbox.

Beoordeling Streekbox

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Streekbox voordelen
  Altijd gratis verzending
  Flexibele levering
  Verse Hollandse producten
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes