Stipte aanbieding 2019

Alle Stipte kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Over Stipte

Ben je op zoek naar een telecom provider met een goed product, een scherpe prijs en uitstekende service? Dan ben je bij Stipte aan het juiste adres. Bij deze 100% Nederlandse provider kun je bijvoorbeeld jouw abonnement zelf samenstellen waardoor je nooit te veel betaalt. Een compleet Alles-in-1 abonnement is zelfs al verkrijgbaar vanaf €54,95!

Aanbod Stipte

Plof je 's avonds graag neer op de bank na een dag werken om even lekker te ontspannen en TV te kijken? Dan is Stipte dé provider voor jou. Stipte heeft namelijk het grootste standaard zenderpakket! Het complete HBO-pakket zit bijvoorbeeld al gratis bij het basis zenderpakket inbegrepen. In totaal heb je 126 zenders die je kunt kijken. Deze kun je natuurlijk uitbreiden met extra zenders. Ben je bijvoorbeeld sportfanaat? Kies dan voor het Fox Sports of Ziggo Sports pakket. Kijk je juist graag films? Neem dan het Video Unlimited pakket. Er is voor ieder wat wils!

Stipte aanbiedingen

Als er een Stipte aanbieding is waarmee je korting kunt krijgen op het abonnement, dan vind je deze direct op 1Korting.nl. Maar ook als er een actie of zoiets dergelijks voor bestaande klanten is waarbij je bijvoorbeeld korting krijgt op een Premium zender plaatsen wij deze voor je. Alle Stipte aanbiedingen vind je dus op deze pagina!

Beoordeling Stipte

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Stipte website

www.stipte.nl
Stipte voordelen
  100% Nederlandse provider
  Grootste aantal zenders in basispakket
  Supersnel internet tot 500 MB/s
  Korting met een aanbieding of actie

Meer kortingscodes