Staatsloterij actiecode 2019

Alle Staatsloterij kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Staatsloterij

Actie
Koop al voor €3 een Staatsloterij Koningsdag lot!
Staatsloterij actie: Speel mee en ontvang een GRATIS Koningsdag lot!
Speel automatisch mee met de Staatsloterij en ontvang een gratis lot!
Wil je minstens €50 winnen? Win minimaal €50 met een Straat Staatsloten!
Win minimaal €10 met een Straatje Staatsloten!
Staatsloten kopen? Dat kan al voor €3. Bestel hier een lot en speel mee!

Staatsloterij acties in één oogopslag

Waarschijnlijk heb je wel ooit gehoord van de Staatsloterij. Misschien heb je ooit meegespeeld; een lot gekocht, of automatisch meegespeeld met een een abonnement. Deze loterij geeft aan de hoogste winkans van alle Nederlandse loterijen te hebben. Op onze website lees je er alles over en kun je alle huidig lopende Staatsloterij acties en aanbiedingen vinden!

Staatsloten kopen

De Staatsloterij keert, vergeleken met alle andere Nederlandse loterijen, het hoogste percentage van de inleg uit in geldprijzen: zestig procent. Je kunt dus verwachten dat hier het meeste te winnen valt. Bovendien vallen de prijzen op lotnummers die daadwerkelijk verkocht zijn. Niet-verkochte loten doen niet mee. Je kunt los staatsloten kopen in een winkel, of staatsloten kopen online. Je kunt ook kiezen voor een abonnement.

Staatsloterij belastingvrij

Als je een prijs wint bij de Staatsloterij, dan hoef je hier geen kansspelbelasting over te betalen. Je wint precies de geldprijs die je gewonnen hebt. Soms win je al een (geld)prijs als jouw lot eindigt met een bepaald nummer. Heb je gewonnen? Dan blijft je naam altijd anoniem. Zo bepalen de winnaars zelf of en aan wie ze hun winst bekendmaken.

Staatsloterij betrouwbaar

De Staatsloterij heeft eerlijke trekkingen met openbare notarissen, iedereen is daar welkom. Daarnaast is het doel van de loterij niet winst maken, maar geluk en gezondheid creëren in Nederland. Daarom investeert de Staatsloterij aan doelen op het gebied van sport en beweging. Jouw inleg gaat dus ook naar goede doelen.

Staatsloterij abonnement

Abonnementen bestaan er in vele vormen, onderverdeeld in een straatje, een staatslot of een straat. Afhankelijk van je keuze ontvang je tien 1/5 staatsloten, een staatslot of tien staatsloten. Met een Staatsloterij abonnement mis je geen enkele trekking en worden gewonnen prijzen automatisch bijgeschreven. Ook fijn: het abonnement is elk moment opzegbaar!

Meespelen met een groep

Je kunt ook met vrienden, familie en collega’s meespelen door een groep te maken. Als je een groep maakt ontvang je zoveel mogelijk loten voor de gezamenlijke inleg naar jouw keuze. En met meer loten heb je natuurlijk ook meer kans op prijzen. De winst wordt vervolgens door de Staatsloterij gelijkmatig verdeeld en uitgekeerd.

Staatsloterij actie

De Staatsloterij heeft regelmatig een actie of aanbieding waarmee jij voordeliger uitkomt bij het kopen van een staatslot of abonnement. Zo kun je voor een lage prijs, uitproberen hoe het is om mee te spelen. Met een Staatsloterij actie of aanbieding krijg je bijvoorbeeld één gratis extra staatslot of krijg je de eerste maand gratis op een abonnement. Naast voordeel kun je met een actie ook leuke prijzen winnen. Op onze website vind je welke acties en aanbiedingen lopen en hoe je mee kunt doen.

Club Staatsloterij

Als je een abonnement hebt, dan kun je ook gemakkelijk meedoen met de Club Staatsloterij acties. Dat werkt als volgt. Voor elk lot waarmee je meespeelt ontvang je maandelijks een bepaald aantal punten. Voor een heel lot krijg je dertig punten. Met deze punten kun je je vervolgens inschrijven op unieke acties. Elke maand is er een hoofdprijs (zoals een complete vakantie of een 65" Samsung TV inclusief een Netflix abonnement) en zijn er meerdere kleine prijzen te winnen. Zie je een interessante actie en heb je genoeg punten om eraan mee te doen? Dat kun je je heel eenvoudig inschrijven. De winnaars worden maandelijks getrokken uit iedereen die mee heeft gedaan aan een actie. 

Beoordeling Staatsloterij

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Staatsloterij website

www.staatsloterij.nl
Staatsloterij voordelen
  Gratis Staatslot met een actie
  Gratis Staatslot bij een abonnement
  Korting met een actiecode

Meer kortingscodes