Squla korting 2019

Alle Squla kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Squla is gratis voor leerkrachten

Geplaatst op 18-08-2015
Gecheckt:

Probeer Squla dertig dagen gratis

Geplaatst op 18-08-2015
Gecheckt:

Verlopen acties van Squla

Actie
In totaal €22,- Korting op een jaarlidmaatschap met deze kortingscode
€8,- Korting met deze Squla Kortingscode 2018
Squla aanbieding: NU geen €7,95 maar slechts €5,95 per maand!
Ben je al lid van Squla? Dan kun je heel voordelig verlengen!
Squla Actie: Gratis FlitsQuiz (t.w.v. €9,95) bij een abonnement!
Tot €60 korting op een Squla abonnement

Squla gratis uitproberen

Wil je Squla uitproberen voordat je een halfjaar- of jaarabonnement afsluit? Dat is begrijpelijk. Als jouw kindje immers om één of andere reden geen gebruikmaakt van Squla, dan is het zonde om ervoor te betalen. Helaas kun je je niet gratis aanmelden. Wat je wel kunt doen is een abonnement afsluiten en vooruit betalen. Vervolgens heeft jouw kindje dertig dagen om gebruik te maken van Squla. Bevalt het niet en geef je dit binnen de eerste dertig dagen aan? Dan krijg je het gehele aankoopbedrag terug. In zekere zin kun je Squla dus wél gratis proberen. Wil je Squla gratis uitproberen? Dat kan! Als je een jaarlidmaatschap bestelt, dan kun je tot dertig dagen na de start van het lidmaatschap beslissen of je tevreden bent. Ben je dat niet? Dan krijg je direct het gehele aankoopbedrag terug.

Squla aanbieding

Af en toe is er een Squla aanbieding waar je gebruik van wilt maken. Bij de start van een nieuw schooljaar bijvoorbeeld is er in het verleden een Back To School-actie geweest. Tijdens deze actie is er tot 30% korting gegeven op de jaarlidmaatschappen van Squla. Zodra er een dergelijke actie of aanbieding is, dan plaatsen wij deze direct voor je in het actieoverzicht op 1Korting.nl. Is er een actieve Squla kortingscode waarmee je korting kunt krijgen op het abonnement? Dan vind je de code ook direct terug in het actieoverzicht op deze pagina.

Korting ontvangen bij Squla

Omdat het nieuwe schooljaar weer begint zijn alle jaarlidmaatschappen van Squla tijdelijk afgeprijsd. Je kunt nu al een Squla abonnement bestellen voor slechts €6,95 per maand. Kies je een jaarlidmaatschap voor drie kinderen? Dan krijg je in totaal maar liefst €60 korting! Klik daarom op de bovenstaande actie button om naar de pagina te gaan waar je een Squla abonnement kunt bestellen.

Squla gratis gebruiken in de klas

Geef je les op de basisschool en wil je Squla in de klas gebruiken? Dat kan. Bovendien is het geheel kosteloos en zonder verplichtingen! Je kunt Squla geheel gratis als leerkracht gebruiken in de klas. Je kunt Squla zowel klassikaal als individueel inzetten. Of gebruik het als een beloning zodra al het andere werk is afgerond. Er zijn inmiddels al meer dan 35.000 leerkrachten die Squla gratis gebruiken. Squla wordt regelmatig geupdate en uitgebreid met nieuwe verhalen en thema's. Profiteer nu van alle voordelen die Squla in de klas te bieden heeft en laat de kinderen leuk leren op hun eigen tempo. En nu ook nog eens gratis in de klas! Bovendien werkt het op vrijwel alle apparaten (waaronder het digibord).

Squla nieuws

Nieuwe verhaalmissie

Er staat vanaf 31 oktober weer een nieuw verhaal klaar in Squla. Het betreft een halloween verhaal waarin 2 vrienden een halloweenfeest hebben op school. Ontdek nu de nieuwe verhaallijn in Squla onder de categorie Halloween en zie hoe dit afloopt.

22 oktober 2018

Beoordeling Squla

7 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Squla

Heb je een kindje dat op de basisschool zit? En zijn er vakken waar je thuis meer aandacht aan wilt besteden? Dan ben je bij Squla aan het juiste adres. Door middel van leuke spelletjes en quizzen wordt jouw kind namelijk beter in onder andere rekenen, begrijpen lezen en taal (om maar een paar vakken op te noemen). Er zijn meer dan 70.000 quizvragen en jouw kind kan gemakkelijk switchen tussen groepen en vakken. Bovendien kan jouw kind vanaf groep drie alvast oefenen met de Cito-vraagstelling. Dit zorgt ervoor dat de kans groot is dat de Cito-score uiteindelijk hoger uit zal vallen! Neem daarom een kijkje op Squla.nl voor meer informatie. Wil je een lidmaatschap bestellen? Maak dan gebruik van een Squla aanbieding of kortingscode en krijg korting op het termijnbedrag!

Squla website

www.squla.nl
Squla voordelen
  Niet tevreden? Geld terug
  Squla gratis in de klas
  Regelmatig een nieuwe aanbieding
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes