Spoorwegmuseum korting 2019

Alle Spoorwegmuseum kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Win Spoorwegmuseum tickets t.w.v. €32 of €64 bij Ticketveiling!

Ben je van plan om binnenkort naar het Spoorwegmuseum te gaan? Dan heeft Ticketveiling een interess... lees verder

Verlopen acties van Spoorwegmuseum

Actie
Spoorwegmuseum aanbieding: Ontvang 38% korting bij Uitjekrant!
Met korting naar Thomas de Stoomlocomotief in het Spoorwegmuseum!
Ontvang 38% korting op Spoorwegmuseum tickets bij Groupon!
Bespaar €5 op Spoorwegmuseum tickets bij Ticketveiling!
Actie: Win Spoorwegmuseum kaartjes bij VakantieVeilingen!
Spoorwegmuseum actie: Win tickets voor Winter Station bij Ticketveiling
€6 korting op het Spoorwegmuseum bij Ticko
Met korting naar het Spoorwegmuseum via TicketVeiling

Bereikbaarheid Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum is gemakkelijk te bereiken per auto en er zijn tweehonderd parkeerplekken, waardoor je je auto altijd kwijt kunt. Het parkeerterrein is namelijk alleen toegankelijk voor bezoekers aan het Spoorwegmuseum . Een parkeerkaart kost slechts €5,50 per dag. Je kunt vanaf Utrecht Centraal natuurlijk ook met de bus of, als je wilt, te voet naar het Spoorwegmuseum. Als je te voet gaat, dan is het Spoorwegmuseum op zo’n twintig minuten loopafstand. De laatste en tegelijkertijd meest toepasselijke manier om naar het museum te gaan is echter met de pendeltrein! Deze trein vertrekt van Utrecht Centraal en gaat naar Utrecht Maliebaan. Als je gebruikmaakt van de pendeltrein, dan dien je in het bezit te zijn van een geldig NS vervoersbewijs. Je kunt bijvoorbeeld gewoon gebruikmaken van je OV-chipkaart als je met de pendeltrein gaat. Kies je ervoor om met het openbaar vervoer te gaan? Kijk dan voordat je vertrekt even naar de actuele haltetijden!

Korting Spoorwegmuseum

Op moment van schrijven kunnen kinderen tot en met drie jaar gratis naar binnen en kost een normaal kaartje voor het Spoorwegmuseum €16. Er zijn echter meerdere manieren om korting te krijgen op je toegangskaartjes. Zo zijn er soms acties waarbij je voor korting kunt sparen bij bepaalde supermarktketens. Als je een volle spaarkaart hebt, dan kun je tegen een gereduceerd tarief naar een dagje uit zoals het Spoorwegmuseum. Ook zijn er soms aanbiedingen waarbij de actie twee toegangskaartjes voor de prijs van één kaartje geldt. Houd wel in de gaten dat dit soort acties niet gelden in combinatie met de Museumjaarkaart! Indien er ergens een Spoorwegmuseum korting geldt, dan plaatsen wij de aanbieding direct voor je in het overzicht op deze pagina.

Spoorwegmuseum korting via kortingsbonnen

Daarnaast kan het lonen om, indien mogelijk, je kaartjes van tevoren online te bestellen. Niet op www.spoorwegmuseum.nl, maar via een andere website zoals Telegraaf Tickets, VakantieVeilingen of Dagtickets. Dergelijke websites verkopen namelijk ook kaartjes voor dagjes uit en het zou zo maar kunnen dat je tijdelijk tot wel 50% korting krijgt op toegang tot het Spoorwegmuseum. Je hoeft echter niet zelf al die websites in de gaten te houden om te weten waar je precies kunt besparen op je tickets, want dat doen wij voor je! Zodra je ergens tickets kunt bestellen waarmee je goedkoop naar het Spoorwegmuseum kunt, dan houden wij je daarvan op de hoogte, Ook als je ergens kortingsbonnen kunt bestellen waarmee je korting krijgt op je toegangskaartjes, dan vind je dat terug op deze pagina. Met een Spoorwegmuseum kortingsbon bespaar je bijvoorbeeld €5 en dat is natuurlijk altijd welkom. Houd daarom goed deze pagina in de gaten als je van plan om naar het Spoorwegmuseum te gaan, want het zou zonde zijn als je het volledige bedrag betaalt terwijl je had kunnen besparen (bijvoorbeeld met een kortingscode, kortingsbon of aanbieding).

Beoordeling Spoorwegmuseum

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Spoorwegmuseum

Ben je op zoek naar een leuk, leerzaam én betaalbaar dagje uit? Dan is het Spoorwegmuseum wellicht iets voor je. Het Spoorwegmuseum bevindt zich in Utrecht en ligt vlakbij station Utrecht Maliebaan. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is in het Spoorwegmuseum? Neem dan eens een kijkje op de website. Ben je uiteindelijk van plan om erheen te gaan? Check dan of je korting kunt krijgen, bijvoorbeeld met een Spoorwegmuseum kortingsbon, aanbieding of kortingscode!

Spoorwegmuseum website

www.spoorwegmuseum.nl
Spoorwegmuseum voordelen
  Voor het hele gezin
  Kinderen t/m 3 jaar gratis
  Korting via partnerwebsites
  Bespaar met een kortingsbon

Meer kortingscodes