Spavarin aanbieding 2019

Alle Spavarin kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Over Spavarin

Ben je toe aan een dagje rust en ontspanning? En wil je naar een spa in de regio Den Haag toegaan? Breng dan eens een bezoek aan CitySpa Spavarin. Daar kun je namelijk onder meer genieten van Finse sauna's, een Turks stoombad en een zwembad met whirlpool. Wil je jezelf even helemaal opladen? Trakteer jezelf dat op een van de behandelingen of arrangementen van CitySpa Spavarin. Je hebt onder andere keuze uit een hamam scrub massage, diverse lichaamsbehandelingen en huid verbeterende gezichtsbehandelingen. Er is dus voor elk wat wils! Ben je benieuwd naar alle wellness faciliteiten? Ga dan naar Spavarin.nl en ontdek de mogelijkheden.

Bespaar met CitySpa Spavarin arrangementen

Wil je naar CitySpa Spavarin toegaan? Dan is de kans groot dat je kunt besparen op de entreekaarten. Denk hierbij aan de voordelige arrangementen die je kunt boeken. Met het After Work arrangement krijg je voordelig toegang tot de spa vanaf 16.00 uur. Ook is dit arrangement inclusief een rug massage, welkomstdrankje/ -hapje én een hydrojetmassage of zonnebank! Andere arrangementen die je kunt boeken zijn bijvoorbeeld de Chocolade arrangementen, Comfort arrangementen en Duo arrangementen. Kijk op de site voor alle arrangementen!

CitySpa Spavarin aanbieding

Ook is het af en toe mogelijk om direct korting te korting op de CitySpa Spavarin tickets. Dat komt doordat er met regelmaat een aanbieding te vinden is op een aanbiedingssite. Daarmee bespaar je bijvoorbeeld €10 op een dagkaart ter waarde van €29,95! Website waar af en toe zulke aanbiedingen zijn, zijn Groupon, ActieVanDeDag en SpaOnline. Wij houden al dat soort websites voor je in de gaten. Zien wij ergens een Spavarin aanbieding waarmee je korting krijgt? Dan houden wij je daar natuurlijk gelijk van op de hoogte!

Beoordeling Spavarin

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Spavarin

Contact Spa SPavarin
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Nederland
Tel. 070-30 72 050
Mail. info@savarin.nl
Spavarin voordelen
  Voordelig dagtarief
  Zes dagen per week open
  Bespaar met de arrangementen
  Bespaar met een kortingscode

Meer kortingscodes