Soldaat van Oranje actie 2019

Alle Soldaat van Oranje kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Verlopen acties van Soldaat van Oranje

Actie
Soldaat van Oranje korting: Bespaar €15 met een CJP-pas!
Soldaat van Oranje aanbieding: Zitplaats eerste rang + vervoer vanaf €109!

Over Soldaat van Oranje - De Musical

Houd je van musicals? Dan is Soldaat van Oranje - De Musical een must-see. Maar ook als je al in geen jaren naar een musical geweest bent, dan is een bezoek aan Soldaat van Oranje meer dan de moeite waard. Deze musical is namelijk niet voor niets al zes jaar uitverkocht én meerdere malen verlengd vanwege de grote vraag! Ook krijgt de voorstelling louter positief commentaar, ook van mensen die van tevoren sceptisch waren. Zorg daarom dat je snel Soldaat van Oranje tickets koopt en de musical bezoekt voordat de voorstelling afgelopen is!

Soldaat van Oranje tickets kopen

Ben je van plan om naar Soldaat van Oranje - De Musical te gaan? Dan dien je ver van tevoren te reserveren, want de voorstellingen in de nabije toekomst zijn vrijwel altijd uitverkocht! Tickets reserveren kun je eenvoudig doen op Soldaatvanoranje.nl. Bestel je de entreekaarten liever telefonisch? Ook dat kan natuurlijk. Wat je ook doet, koop in ieder geval géén toegangskaarten bij Marktplaats. Bij Marktplaats zijn namelijk valse Soldaat van Oranje tickets in omloop! Koop ook geen toegangskaarten bij organisaties waar de kaarten duurder zijn dan op Soldaatvanoranje.nl. Dat zijn namelijk illegale verkooppunten en je weet nooit of je een geldige toegangskaart koopt!

Soldaat van Oranje korting

Het is op meerdere mogelijk om te profiteren van een Soldaat van Oranje korting. Er is namelijk meerdere malen een actie geweest zoals de Generatieaanbod actie. Die actie houdt in dat, als je met iemand naar de musical gaat die minstens twintig jaar ouder is, je 15% korting op de toegangskaarten krijgt. Ook is er een Gezinsaanbod actie. Tijdens deze actie krijgen kinderen tot en met achttien jaar een fikse korting. In plaats van €66 voor een eersterangs ticket kosten toegangskaarten voor kinderen tot en met achttien jaar slechts €35. Je krijgt dus €31 korting per kind! Kom je niet voor deze acties in aanmerking? Maar heb je een CJP-pas? Ook dan kun je korting krijgen. Met een CJP-pas krijg je namelijk €15 korting op Soldaat van Oranje tickets (geldig op dinsdag, woensdag en donderdag)!

Soldaat van Oranje aanbieding

Kom je niet in aanmerking voor het Generatieaanbod of het Gezinsaanbod? En heb je geen CJP-pas? Dan is er alsnog een kans dat je korting kunt krijgen. Af en toe is er namelijk een Soldaat van Oranje aanbieding. Dan worden tickets bijvoorbeeld verkocht via betrouwbare aanbiedingssites zoals Dagtickets, Groupon en ActieVanDeDag. In dat geval krijg je bijvoorbeeld 10%, 20% of zelfs 30% korting! Ook kun je denken aan een veiling bij een site als VakantieVeilingen of Ticketveiling. Wanneer je vanaf €1 kunt bieden bij zo'n website kun je een fikse korting krijgen ten opzichte van de reguliere prijs van de kaarten! Wanneer wij ergens een dergelijke Soldaat van Oranje aanbieding tegenkomen, dan houden wij je daar natuurlijk direct van op de hoogte.

Beoordeling Soldaat van Oranje

8 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Soldaat van Oranje

Adres Soldaat van Oranje

TheaterHangaar
1e Mientlaan
2223 LA Katwijk
Nederland

Klantenservice TheaterHangaar

E-mail: info@theaterhangaar.nl
Tel: 071 40 145 11

Parkeren bij Soldaat van Oranje

Direct naast de TheaterHangaar is parkeermogelijkheid (tegen betaling).

Pendelbus vanaf Leiden CS

Vanaf Leiden Centraal Station is er een pendelservice van Brouwer's Tours naar de TheaterHangaar. Reserveren is verplicht.

Busreizen naar Soldaat van Oranje

Er zijn diverse organisaties die busreizen naar de TheaterHangaar organiseren. Eén zo'n organisatie is Oad. Kijk op Soldaatvanoranje.nl voor alle georganiseerde busreizen.
Soldaat van Oranje voordelen
  Al zes jaar uitverkocht
  Verlengd tot en met mei 2017
  Bespaar met een aanbieding of actie
  Korting met een kortingsbon

Meer kortingscodes