SnowPlanet aanbieding 2019

Alle SnowPlanet kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Bestel goedkope SnowPlanet tickets bij Dagtickets.nl

Wil je naar SnowPlanet en ben je op zoek naar een mooie korting op je tickets? Klik dan op de onders... lees verder

Verlopen acties van SnowPlanet

Actie
COMBIDEAL (inclusief materiaal): Frankfurter met pommes frites + 2 uur pistetoegang
Aktie Snowplanet Maandkaart: €99,50 incl. materiaal
SnowPlanet actie: Tot 40% korting op tickets bij Groupon!
Korting SnowPlanet: Bespaar tot 40% op tickets bij Groupon!
SnowPlanet aanbieding: Nú tot 40% korting bij Groupon!
Groupon: 2 uur Snowplanet incl. materiaal voor maar €22,50! (-46%)
SnowPlanet: Bespaar 46% op twee uur sneeuwpret!
SnowPlanet aanbieding: Tot €20,50 korting op tickets
Tot €20,50 korting op SnowPlanet bij Groupon
Aanbieding SnowPlanet - 54% korting bij Groupon

SnowPlanet korting

WIl je met korting naar SnowPlanet? Dat is op verschillende manieren mogelijk, namelijk via SnowPlanet zelf of via externe partijen zoals VakantieVeilingen, Groupon en Dagtickets. Als je je tickets koopt bij SnowPlanet zelf, dan kun je op een aantal manieren korting krijgen op je entreetickets. Je dient bijvoorbeeld van tevoren een ticket te kopen voor een bepaald aantal uur, te weten één, anderhalf, twee, vier of acht uur. Kies je voor vier of acht uur? Dan kun je korting krijgen op je toegang tot SnowPlanet. Je raadt het nooit, maar het gereduceerde tarief voor vier uur is voor volwassenen lager dan het tarief voor twee uur (respectievelijk €27,50 en €29,50). Ben je van plan om een paar keer voor kortere tijd naar SnowPlanet te gaan? Dan kun je een rittenkaart kopen waarmee je in totaal tien uur kunt snowboarden dan wel skiën. Ben je echter echt een fanaat en van plan om vaak te gaan? Dan kun je een SnowPlanet abonnement nemen. Het ligt er natuurlijk aan hoevaak je gaat, maar met een abonenment kun je veel goedkoper uit zijn. Daarbij krijgen zowel studenten als 55+ers bijna tweehonderd euro korting op een jaarabonnement ten opzichte van jeugd en volwassenen!

SnowPlanet acties

Naast bovengenoemde manieren om korting te krijgen op he toegangskaartjes voor SnowPlanet, heeft het bedrijf enkele acties. Ga je bijvoorbeeld in de daluren (tussen 9.00 uur en 13.00 uur)? Dan profiteer je van een gereduceerd tarief. Kom je na 15.00 uur? Dan ben je een ‘late vogel’ en krijg je flinke korting op vier uur pistetoegang! Daarnaast geldt ook hier weer dat studenten heel goedkoop tickets kunnen kopen voor vier uur pistetoegang. Overigens heeft SnowPlanet niet alleen de twee indoorpistes, maar bijvoorbeeld ook een steengrill restaurant. Het bedrijf heeft een mooie actie, waarbij je korting krijgt op pistetoegang in combinatie met een Basic Steengrill. Wil je echter met een groep van maximaal tien personen acht uur de piste op kunnen en uitgebreid dineren? Dan is er de SnowPlanet All-in actie. Voor slechts €45 per persoon kun je acht uur de piste op, materiaal huren en onbeperkt lunchen en dineren van de All-in kaart. Verder kun je de officiële Facebook pagina in de gaten houden voor actiele acties en aanbiedingen!

SnowPlanet aanbieding

Je ziet dat je via het bedrijf zelf al korting kunt krijgen op skiën en snowboarden, mits je voldoet aan een aantal eisen of kiest voor een actie. Er zijn echter ook zat andere websites, waaronder Groupon, Dagtickets en VakantieVeilingen, waar je af en toe goedkope kaartjes kunt kopen. Indien er bij zo’n website SnowPlanet aanbiedingen zijn, dan plaatsen wij deze direct voor je op 1Korting.nl. Vaak krijg je namelijk via zo’n externe partij nog meer korting dan dat je via SnowPlanet zelf krijgt! Daarbij kun je bij sommige van dit soort externe partijen vaak ook een kortingscode of actiecode gebruiken waarmee je nóg meer kunt besparen. Indien er een kortingscode van zo’n externe partij is, dan houden wij je daar uiteraard ook van op de hoogte. Houd deze pagina daarom goed in de gaten als je van plan bent om een dagje te skiën of snowboarden, want de kans is groot dat je kunt besparen op je toegangstickets middels een SnowPlanet aanbieding, actie of kortingscode!

Beoordeling SnowPlanet

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over SnowPlanet

Heb je nog nooit op een snowboard of een paar ski's gestaan en wil je het leren? Of kun je juist al goed snowboarden of skiën en wil je weer eens van de piste af? Wat je situatie ook is, je bent bij SnowPlanet aan het juiste adres. SnowPlanet heeft namelijk twee indoorpistes, één van 100 meter en één van 250 meter. Je raadt het al: de eerste is perfect voor beginners, de tweede voor gevorderden. Bovendien zijn beide indoorpistes voorzien van echte sneeuw, wat de ervaring alleen maar ten goede komt. Je waant je bijna op wintersport als je een dagje naar SnowPlanet gaat! Kijk, voordat je gaat, echter eerst even of we een SnowPlanet aanbieding of actie voor je hebben. Je kunt namelijk vaak korting krijgen op tickets!

SnowPlanet website

www.snowplanet.nl
SnowPlanet voordelen
  Twee indoorpistes met echte sneeuw
  Voor gevorderden en beginners
  Mogelijkheden tot korting
  Bespaar met een aanbieding

Meer kortingscodes