Slipcursus aanbieding 2019

Alle Slipcursus kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Slipcursus aanbieding: Ontvang tot wel 65% korting bij Groupon!

Ben je op zoek naar een goedkope slipcursus? Dan ben je bij Groupon aan het juiste adres. Bij Groupo... lees verder

Vergelijkbare acties

25% Korting op ALLE Halfords olie

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

25% Korting op ALLE Ruitenwissers

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van Slipcursus

Actie
Ontvang 58% korting op een antislipcursus incl. VIP-catering bij Traveldeal!
Ontvang tot 51% korting op een slipcursus bij Groupon!
Tot 89% korting op activiteiten (waaronder een slipcursus) bij iBOOD!
Ontvang 59% korting op een slipcursus bij ActieVanDeDag!
Ontvang ruim 53% korting op een antislipcursus bij Groupon!
Actie: Nú 69% korting op een slipcursus bij Marktplaats Aanbieding!
Ontvang 61% korting op een Anti-Slipcursus bij iBOOD!
Actie: 58% korting op een anti-slipcursus bij TravelDeal!
Slipcursus aanbieding: Nu met 60% korting bij GroupDeal!
Actie: 60% korting op een VIP slipcursus bij Marktplaats Aanbieding!

Wat is een slipcursus?

Kun je goed autorijden, maar heb je geen idee hoe je precies zou moeten reageren wanneer je met jouw auto in de slip raakt? Dan is het volgen van een slipcursus geen slecht idee. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje! Tijdens een slipcursus, welke bestaat uit een stukje theorie en een stuk praktijk, leer je hoe je moet handelen tijdens een slip en weet je hoe je een noodstop uitvoert. In plaats van een slipcursus wordt soms ook gesproken van een anti-slipcursus. Sommige bedrijven doelen met 'anti-slipcursus' op een normale slipcursus, maar de Verkeersveiligheid Groep Nederland bijvoorbeeld vindt dat er wel degelijk verschil is. Bij de anti-slipcursus van Verkeersveiligheid Groep Nederland ligt de nadruk dan ook nog meer op het voorkomen van een slip.

Korting met een slipcursus aanbieding

Wil je een slipcursus nemen? Of wil je misschien een slipcursus cadeau geven? Dan is de kans groot dat je korting kunt krijgen. Er is namelijk vrijwel altijd ergens een slipcursus aanbieding te vinden. Dit soort aanbiedingen vind je bijvoorbeeld bij websites zoals Groupon, GroupDeal of Groupactie. Vaak krijg je daarmee minstens 30% tot zelfs 60% korting! Ook heeft ActieVanDeDag heel af en toe een aanbieding waarmee je korting op een slipcursus krijgt. Omdat wij begrijpen dat jij misschien niet altijd tijd, zin of de mogelijkheid hebt om het hele internet af te speuren naar dit soort kortingen doen wij dat voor je. Zien wij ergens een slipcursus aanbieding? Dan plaatsen wij deze direct voor je in het overzicht op onze pagina!

Gratis slipcursus actie

Er zijn meerdere manieren om te besparen op een slipcursus. Er zijn bijvoorbeeld ook acties waarvan je kunt profiteren. Met een actie krijg je niet direct korting, maar bespaar je op een andere manier. Zo heeft HEMA Verzekeringen wel eens een actie gehad waarbij je een gratis slipcursus kreeg wanneer je een autoverzekering afsloot! Ook komt een actie zoals 'tweede slipcursus gratis' of 'tweede persoon gratis' met regelmaat voor. Daarnaast is er wel eens een winactie waarbij je een gratis slipcursus kunt winnen. Al deze acties plaatsen wij natuurlijk ook gelijk voor je op 1Korting.nl. Zo krijg je een volledig overzicht van alle manieren om korting te krijgen!

Beoordeling Slipcursus

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Slipcursus voordelen
  Voorkom ongevallen
  Ook leuk om cadeau te geven
  Korting met een aanbieding of actie
  Ontvang een gratis slipcursus

Meer kortingscodes