SlimLeren kortingscode 2019

Alle SlimLeren kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van SlimLeren

Actie
SlimLeren kortingscode: Ontvang een jaar lang 30% korting!
Kortingscode Slimleren: Ontvang 20% korting op een jaarlidmaatschap!

Over Slimleren.nl

Zit je kind in een van de eerste vier leerjaren op de middelbare school? Dan kan de lesstof best moeilijk zijn om te beheersen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, moet een kind thuis oefenen met de theorieën die het krijgt op school. Dit kan vervelend en frustrerend zijn voor je zoon of dochter als hij/zij de stof niet begrijpt. Met Slimleren.nl wordt het echter makkelijk en leuk gemaakt. Meer informatie over Slimleren vind je hier.

Slimleren is zowel leerzaam als leuk

Op Slimleren.nl kan je kind Wiskunde, Nederlands, Engels en rekenen leren. Om de oefeningen leuk te maken, zijn er spelelementen toegevoegd aan het oefensysteem. Je kind kan bijvoorbeeld ervaringspunten en -diamanten verdienen door te oefenen en hier vervolgens items mee vrijspelen en kopen. Ook wordt de prestatie van het kind per onderwerp aangegeven met een bronzen, zilveren of gouden ster. De bronzen betekent dat het kind nog veel moet leren, de gouden dat alles begrepen is. Dit motiveert, want natuurlijk wil ieder kind liever een gouden ster dan een bronzen. Dergelijke spelelementen komen terug in het oefensysteem en maken het leren voor je kind veel leuker.

Snel resultaten behalen met Slimleren

Het niveau van de oefeningen wordt aangepast aan het niveau van je kind. Je kind wordt dus uitgedaagd op het juiste niveau en zal hierdoor meer zelfvertrouwen ontwikkelen en gemotiveerd zijn om verder te oefenen. Dit resulteert in een fijne leerervaring en steile leercurve. Bij ieder onderwerp ziet je kind in hoeverre hij dit beheerst en waar nog aan gewerkt moet worden. Je kind kan de onderwerpen die hij minder goed begrijpt herhalen en krijgt hierbij steeds nieuwe oefeningen. Zo kunnen kinderen zich perfect voorbereiden op een toets en zullen ze dus minder stress ervaren.

Houd het resultaat van je kind bij met Slimleren

Ouders krijgen wekelijks een e-mail met een weekrapport. Je ziet dan hoeveel tijd je kind heeft besteed aan Slimleren en welke sterren er zijn behaald. Dit wordt duidelijk weergegeven per vak. Zo kun je in de gaten houden of je kind werkt met het oefensysteem en wanneer eventueel een extra duwtje in de rug nodig is.

Kortingscode Slimleren

Een Slimleren lidmaatschap is al zeer scherp geprijsd. Vanaf €5,83 per maand kun je een abonnement afsluiten en kan jouw kind slim leren! Bovendien heb je de mogelijkheid om het dertig dagen gratis uit te proberen. Bevalt het niet helemaal? Dan kun je het kosteloos opzeggen. Bovendien is het met regelmaat mogelijk om korting te krijgen op het abonnement. Zo is er af en toe een kortingscode en daarmee krijg je bijvoorbeeld 20% korting op een jaarlidmaatschap! Ook kan het zijn dat er een actiecode is waarmee je bijvoorbeeld nog een maand gratis krijgt. Wanneer er zo'n actie- of kortingscode van Slimleren actief is, dan vind je deze direct op 1Korting.nl!

Beoordeling SlimLeren

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over SlimLeren

Adres Slimleren

Korte leidsedwarsstraat 12
1017RC Amsterdam
Nederland

Contact Slimleren.nl

E-mail: info@slimleren.nl

SlimLeren website

www.slimleren.nl
SlimLeren voordelen
  Van taal tot rekenen
  Oefenen op eigen tempo
  Snel betere resultaten
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes