Skidome actie 2019

Alle Skidome kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Actie: Tot 20% korting op Skidome Rucphen en Terneuzen bij Dagtickets!

Ben je van plan om binnenkort naar Skidome Rucphen of Terneuzen te gaan? En ben je op zoek naar goed... lees verder

Verlopen acties van Skidome

Actie
Ontvang 32% korting op IJskarten in Skidome Rucphen bij ActieVanDeDag!
Ontvang 46% korting op Skidome Rucphen of Terneuzen bij ActieVanDeDag!
Actie: Win Skidome tickets bij VakantieVeilingen!
Ontvang direct 46% korting op Skidome tickets bij ActieVanDeDag!
TicketVeiling: Win 4 uur sneeuwpret in Skidôme voor 2 personen!
Skidome Actie: 46% Korting bij ActieVanDeDag
Actie: 8% Korting op Icekart Rucphen bij Dagtickets.nl
Skidome Aanbieding: 32% Korting ijskarten in Rucphen
Skidome actie: Vier uur skiën of snowboarden met 46% korting!
32% korting op IJskarten bij Skidôme Rucphen

Skidome korting

Ben je van plan om naar Skidome te gaan? Dan is het verstandig om de skipassen van tevoren via het internet te bestellen. Als je de skipassen namelijk online bestelt, dan krijg je altijd korting! Dit geldt zowel voor Skidome Rucphen als Terneuzen. Op de officiële website kun je kaartjes voor beide skicentra kopen met 10% korting. Deze actie geldt voor zowel volwassenen als kinderen en senioren, evenals op skipassen tijdens piektijden en daltijden. Je kunt dus altijd besparen! Neem daarom nu een kijkje op www.skidome.nl om alle prijzen met elkaar te vergelijken. Ook vind je hier alle andere acties en arrangementen waar je van kunt profiteren. Daarnaast kun je ook kaartjes kopen voor IceKart en GlowGolf! 

Korting op Skidome Rucphen en Terneuzen via andere websites

Hoewel je standaard al 10% korting kunt krijgen op beide skicentra door de skipassen van tevoren op Skidome.nl, is het soms mogelijk om nog meer te besparen. Het bedrijf werkt namelijk regelmatig samen met andere websites die de kaartjes tegen een gereduceerd tarief aan kunnen bieden. Zo'n website is bijvoorbeeld Dagtickets. Op Dagtickets.nl zijn namelijk regelmatig skipassen in de aanbieding voor zowel Skidome Rucphen als Terneuzen. In deze gevallen krijg je meer dan 10% korting! Andere websites waar je af en toe kunt besparen op skipassen zijn Groupon en VakantieVeilingen. Omdat wij begrijpen dat jij niet altijd tijd of zin hebt om het hele internet af te speuren op zoek naar een Skidome korting, doen wij dat voor je. Alle aanbiedingen, acties en kortingscodes plaatsen wij voor je in het actieoverzicht op deze pagina. Zo kun je direct zien waar je het meeste kunt besparen!

Beoordeling Skidome

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Skidome

Vind je het leuk om te skiën of snowboarden? Of heb je zoiets nog nooit gedaan, maar lijkt het je leuk om het eens te proberen? Dan ben je bij Skidome aan het juiste adres. Bij Skidome kun je namelijk 365 dagen per jaar genieten van sneeuw en ijspret! Je hebt keuze uit twee locaties: Skidome Rucphen en Skidome Terneuzen. Hoewel de locaties allebei geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden, zijn er enkele verschillen. Zo heeft Rucphen drie pistes van 160 meter en heeft Terneuzen een piste van 220 meter. Ook heeft Skidome Terneuzen een fitnesscentrum, terwijl Skidome Rucphen een ijskartbaan heeft (op Skidome.nl kun je alle faciliteiten vergelijken). Wil je uiteindelijk naar een van de twee skicentra? Bestel dan de tickets van tevoren online. Online krijg je namelijk 10% korting op Skidome Rucphen en Terneuzen!

Skidome website

www.skidome.nl
Skidome voordelen
  Gratis parkeren
  Verschillende sneeuw skipistes
  10% online korting
  Bespaar met een aanbieding

Meer kortingscodes