Sixt kortingscode 2019

Alle Sixt kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Sixt: Tot 15% vroegboekkorting op bestelwagens!

Als jij over een tijdje een bestelwagen of verhuistruck nodig hebt, doe je er goed aan om die nu alv... lees verder

Verlopen acties van Sixt

Actie
Sixt Luchthaven Deal: BMW 1 serie met GRATIS extra bestuurder
Actie Sixt: Huur nu een BMW i3 vanaf €99 per weekend
Sixt Actie: Korting op de huur van een BMW 3 serie Touring
Aanbieding Sixt: Huur een BMW 2 Grand Tourer vanaf €39!
Sixt Aanbieding: Huur een geluksauto vanaf €31!
Sixt lente actie: Huur een Peugeot 308 vanaf €29 per dag!
Goedkope huurauto voor je wintersportvakantie via Sixt
10% korting op autohuur in de VS bij Sixt!
10% Kortingscode Sixt
10% Korting bij Sixt

Sixt aanbiedingen

Wil je een goede auto huren, maar wil je het liefst niet ál te veel geld uitgeven aan de autohuur? Dan ben je bij Sixt aan het juiste adres. Bij Sixt profiteer je namelijk niet alleen van zeer scherpe tarieven, ook zijn er altijd enkel aanbiedingen. Met zo'n aanbieding krijg je bijvoorbeeld korting op de huurprijs van een bepaald type auto! Ook kan het voorkomen dat je profiteert van een ander voordeel. Denk hierbij aan zoiets als een gratis tweede bestuurder. Wanneer er zulke Sixt aanbiedingen of acties zijn, dan plaatsen wij deze direct voor je op 1Korting.nl.

Korting met een Sixt kortingscode

Is er echter geen aanbieding waar je iets aan hebt? Dan is er alsnog een kans dat je korting kunt krijgen. Er is namelijk met regelmaat een Sixt kortingscode actief! Met zo'n online coupon (in de vorm van een code) krijg je bijvoorbeeld 5%, 7,5% of zelfs 20% korting op de autohuur! Wanneer er een dergelijke kortingscode van Sixt beschikbaar is, dan houden wij je daar natuurlijk direct van op de hoogte.

Kortingscode Sixt gebruiken

Heb je een actieve Sixt coupon gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe - of waar - je deze dient toe te passen. Ga dan als volgt te werk. Klik om te beginnen op de button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de code van de coupon die je nodig hebt tevoorschijn. Ook zal de website van Sixt automatisch voor je openen. Je kunt dus direct op zoek naar de huurauto die je wilt reserveren! Vul tijdens het reserveren de kortingscode van Sixt in en je profiteert direct van het voordeel.

Beoordeling Sixt

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Sixt

Bij Sixt ben je aan het goede adres voor autoverhuur, bestelwagens en zakelijk huren. Je kunt kijken waar ophalen en inleveren het gemakkelijkste is en doe hier je voordeel mee. Het kan zijn dat je voor je werk een dag een auto moet huren of voor een langere periode. Je kunt dan een kijkje nemen bij Sixt want hier doe je jezelf een groot plezier mee. Als je bijvoorbeeld een dagje bestellingen rond moet brengen of je wil een auto waarbij je wat meer kunt laden dan normaal, dan kun je een bestelwagen huren. Je kunt hier zelf aangeven wanneer je een auto wil huren en waar je deze op wil halen. Het is erg gemakkelijk en daarom maken hier dagelijks veel mensen gebruik van. Het advies is dan ook om hier een kijkje te nemen zodat je weet wat je voordelen zijn als je voor Sixt kiest als je een auto wil huren. Een auto huren is veel goedkoper dan wanneer je een auto gaat kopen en hem nauwelijks gebruikt. Huur daarom een auto wanner dat noodzakelijk is en neem een kijkje bij Sixt.

Sixt website

www.sixt.nl
Sixt voordelen
  Autoverhuur op meer dan 4000 locaties
  Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes