Shopies kortingscode 2019

Alle Shopies kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Shopies

Actie
Shopies kortingscode: Ontvang 21% korting op alles!
Kortingscode Shopies: Nu met GRATIS domeinnaam!

Over Shopies.nl

Ben je op zoek naar goede, betrouwbare én goedkope webhosting? Dan ben je bij Shopies aan het juiste adres. Bij Shopies kun je namelijk heel voordelig een webhostingpakket afnemen. Hoewel er drie verschillende abonnementen zijn waar je uit kunt kiezen is er slechts één webhostingplan. Met dat webhostingplan krijg je onder meer onbeperkt email adressen, onbeperkte bandbreedte, onbeperkte subdomeinen, 5GB hardeschijf en DirectAdmin als controlpanel. En dat voor slechts €4,99 per maand! Heb je bijvoorbeeld meer hardeschijf ruimte nodig? Dan regelt Shopies dat voor je. Zonder extra kosten. Voor een heel laag maandbedrag krijg je dus heel veel!

Shopies abonnement

Hoewel er maar één webhostingplan is kun je kiezen uit drie Shopies abonnementen. Je kunt bijvoorbeeld per maand betalen en dan betaal je gewoon het lage bedrag van €4,99 (inclusief BTW) per maand. Je kunt er echter ook voor kiezen om per kwartaal te betalen. Dan betaal je €14,95 per drie maanden, maar dan krijg je er wel een gratis SSL-certificaat bij! De derde mogelijkheid is om per jaar te betalen. Dan betaal je €59,88 per jaar en krijg je natuurlijk het gratis SSL-certifcaat. Daarnaast krijg je met een jaarabonnement ook een gratis .NL .COM .NET óf .EU domeinnaam! Hoewel je normaal dus geen korting krijgt met een kwartaal- of jaarabonnement, krijg je wel gratis extra's.

Korting met een Shopies kortingscode

Shopies hanteert niet alleen zeer scherpe prijzen, ook wordt er met regelmaat korting gegeven. Er is namelijk af en toe een Shopies kortingscode beschikbaar! Dat is een online voucher waarmee je bijvoorbeeld 10%, 15% of 20% korting krijgt. Ook kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld de eerste twee of drie maanden gratis krijgt wanneer je zo'n voucher gebruikt. Wanneer wij er een nieuwe Shopies kortingscode beschikbaar is, dan voegen wij deze natuurlijk direct toe aan 1Korting.nl. Zo zie je direct of je korting kunt krijgen bij Shopies.nl!

Kortingscode Shopies.nl gebruiken

Heb je een beschikbare voucher van Shopies gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe je deze kunt activeren? Ga dan als volgt te werk. Klik als eerste op de bijbehorende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Dan zal de code van de voucher verschijnen op die plek. Ook zal Shopies.nl openen in jouw webbrowser. Je kunt dus direct het abonnement uitzoeken dat je wilt afnemen! Vul tot slot de kortingscode in tijdens het bestellen van de Shopies.nl webhosting en de korting wordt direct toegepast.

Beoordeling Shopies

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Shopies

Adres Shopies

Tarbotstraat 5
3192 BS Hoogvliet
Rotterdam
Nederland

Contact Shopies

E-mail: info@shopies.nl
E-mail: support@shopies.nl

Chat support

Maandag 06:00 t/m 22:00
Dinsdag 06:00 t/m 22:00
Woensdag 06:00 t/m 22:00
Donderdag 09:00 t/m 22:00
Vrijdag 09:00 t/m 22:00
Zaterdag 09:00 t/m 22:00
Zondag 09:00 t/m 15:00

Shopies website

www.shopies.nl
Shopies voordelen
  Webhosting al voor €4,99 per maand
  Extra korting met een jaarabonnement
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes