Shoestring actiecode 2019

Alle Shoestring kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Waarom Shoestring?

Als je even zoekt op het internet, dan merk je al gauw dat er tientallen aanbieders van groeps- en individuele reizen te vinden zijn. Dus waarom zou je je reis boeken bij Shoestring en niet één van die andere aanbieders? Daar zijn meerdere redenen voor te bedenken. Zo bestaat Shoestring al meer dan vijftien jaar en heeft in die tijd een goede naam opgebouwd. Daarbij hanteert Shoestring zeer scherpe prijzen, waardoor je voor relatief weinig geld een reis kunt boeken. Verder word je tijdens je reis begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige reisbegeleiders. Doordat je een lokale reisbegeleider hebt, kom je in de regel veel meer te weten over de plekken waar je komt dan wanneer je een Nederlandse begeleider hebt. Een lokaal iemand kent natuurlijk de plekken door en door, wat betekent dat die veel meer in detail kan treden. Verder geldt voor groepsreizen dat je garandeerd vertrekt als er vier mensen zich hebben opgegeven voor de reis. Ook worden de groepen expres betrekkelijk klein gehouden, waardoor je veel individuele vrijheid hebt en op je eigen tempo alles kan ontdekken. Daarnaast kun je op www.shoestring.nl veel aanbiedingen vinden en soms zelfs gebruikmaken van een actiecode! Klinkt dit je als muziek in de oren? Ga dan naar de Shoestring website en bekijk alle mogelijkheden.

Korting Shoestring

Bij Shoestring Reizen is het regelmatig mogelijk om korting te krijgen op je reis. Er zijn namelijk vaak aanbiedingen, actiecodes en acties te vinden waar je gebruik van kunt maken. Vaak geldt een tijdelijke actie op een geselecteerde reis. Denk hierbij aan een aanbieding zoals €100 korting per persoon op reizen naar bijvoorbeeld India. Al dit soort acties vind je natuurlijk op 1Korting.nl! Ook plaatsen wij het hier direct als er een Shoestring actiecode actief is. Met zo'n code krijg je bijvoorbeeld 8% of €75 korting op je boeking, wat altijd welkom is. Kijk daarom eerst even op deze pagina voordat je je vakantie boekt, want msischien kun je wel besparen met een actiecode of kortingscode van Shoestring!

Beoordeling Shoestring

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Shoestring

Wil je binnenkort op reis? Alleen, met een klein gezelschap of met je hele familie? Alles is mogelijk bij Shoestring Reizen! Op Shoestring.nl kun je terecht voor familiereizen, individuele reizen en groepsreizen. Het aanbod aan reizen is zeer breed, waardoor je ongetwijfeld een reis kunt boeken die voldoet aan je wensen. Je hebt namelijk keuze uit bijna vijftig landen verspreid over de hele wereld. Dus of je nou naar Peru, Mozambique of Thailand wilt maakt niet uit, want Shoestring Reizen heeft voor ieder wat wils. Neem daarom eens kijkje op www.shoestring.nl en ontdek het complete aanbod. Zie je een reis die je wilt boeken? Check dan even of er een actieve Shoestring actiecode is waarmee je korting kunt krijgen op je boeking!
Shoestring voordelen
  Gegarandeerd op reis
  Lokale Engelse reisbegeleiding
  Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  Korting met een actiecode

Meer kortingscodes