Senz kortingscoupon 2019

Alle Senz kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Senz

Actie
Actie: Gratis Valentijnskaarten bij een rode paraplu van Senz!
Senz aanbieding: Ontvang vandaag 45% korting bij iBOOD!
67% Korting op een Senz Umbrella bij Marktplaats Aanbieding
Kortingscode Senz: 5% korting op het gehele assortiment
Kortingscode Senz - 5% korting op de Irregular Harmony collectie
Kortingscode Senz - Ontvang €25 korting tijdens de sale
Senz - Kortingscode voor €25 korting

Korting met een Senz kortingscoupon

Een Senz Umbrellas paraplu is wel wat duurder dan de gemiddelde paraplu die je in winkels kan kopen. De prijs begint bij ruim dertig euro en loopt op tot ruim zestig euro. Maar goed, aangezien de paraplu bestand is tegen windstoten van wel honderd kilometer per uur mag je er ook wel iets meer voor betalen! Gelukkig is het vaak mogelijk om korting te krijgen op de stormparaplu. Met een actieve Senz kortingscoupon bijvoorbeeld krijg je 5%, 10% of zelfs 20% korting op jouw bestelling! Zodra er een dergelijke kortingscoupon actief is plaatsen wij de code in het actieoverzicht op deze pagina. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor een Senz aanbieding of sale.

Kortingscoupon Senz gebruiken

Heb je een actieve Senz kortingscoupon gezien waar je gebruik van wilt maken? Dan kun je deze heel gemakkelijk inwisselen. Klik eerst op de desbetreffende button waarop 'Bekijk kortingscode' staat om de coupon tevoorschijn te halen. Tegelijkertijd opent de website van Senz Umbrellas in jouw webbrowser. Je kunt dus direct de paraplu uitzoeken die je met korting wilt bestellen! Zodra je een product in het winkelwagentje plaatst kom je op de pagina terecht met het overzicht van jouw bestelling. Onder dit overzicht zie je een groot kader met daarin een invoerveld en de tekst 'Kortingsbon code'. Hier dien je de kortingscode of kortingscoupon van Senz in te vullen. Klik tot slot op 'Kortingsbon Toepassen' om deze te activeren.

Beoordeling Senz

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Senz

Heb je er ook zo'n hekel aan als het regent maar je jouw paraplu niet kan gebruiken omdat het te hard waait? Dan biedt Senz Umbrellas de oplossing. De Senz paraplu is namelijk ontworpen om windsnelheden van honderd kilometer per uur te weerstaan. Ook bij een harde storm kun je dus vertrouwen op de paraplu! De stormparaplu's zijn getest in windtunnels, F1 auto’s en zelfs tijdens parachutesprongen uit een vliegtuig. De ontwerpers zijn dus tot het uiterste gegaan om een paraplu te ontwikkelen waar je écht iets aan hebt. Bovendien ziet de paraplu van Senz Umbrellas er nog mooi uit ook! De paraplu's hebben een elegante uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zie je een paraplu die je wilt bestellen? Maak dan gebruik van een Senz kortingscoupon of kortingscode, want daarmee krijg je korting op jouw bestelling!

Senz website

www.senz.com
Senz voordelen
  Gratis verzending in Nederland
  Eén tot twee jaar garantie
  Veilig online bestellen en betalen
  Korting met een kortingscoupon

Meer kortingscodes