Sawadee couponcode 2019

Alle Sawadee kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Sawadee aanbiedingen en acties

De kosten voor een rondreis kunnen hoog oplopen. Je krijgt er uiteraard een onvergetelijke ervaring voor terug, maar het feit blijft dat je meestal redelijk die in de buidel moet tasten voordat als je een reis boekt. Gelukkig kun je bij Sawadee Reizen op meerdere manieren korting krijgen op je reis. Sawadee heeft namelijk regelmatig tijdelijke acties, waarbij je zeer voordelig je reis kunt boeken. Je kunt hierbij denken aan een aanbetalingsactie, waarbij je slechts €100 hoeft aan te betalen in plaats van de gebruikelijke 30%. Op een rondreis van meer dan tweeduizend euro scheelt dit behoorlijk! Daarnaast zijn er de Sawadeals. Dat zijn speciale aanbiedingen waarbij je korting krijgt op geselecteerde reizen met bepaalde vertrekdata. Als je een Sawadeal boekt, dan kan dat je gemakkelijk €50 tot misschien zelfs wel 100 schelen! Alle acties en de beste aanbiedingen van Sawadee Reizen vind je natuurlijk op 1Korting.nl, waardoor je altijd weet waar je het meeste korting op krijgt!

Kortingscode Sawadee Reizen

Een andere manieren om te besparen op de boekingskosten van je reis is door gebruik te maken van een Sawadee kortingscode of couponcode. Met zo'n code krijg je bijvoorbeeld 10% of €50 korting! Zodra er een Sawadee Reizen kortingscode actief is plaatsen wij deze direct voor je op 1Korting.nl. Wil je door ons op de hoogte gehouden worden en geen enkele Sawadee Reizen couponcode missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zodra er een dergelijke actie is, dan krijg je van ons een bericht met alle details. Zo weet je altijd wanneer je korting kunt krijgen op Sawadee.nl! Natuurlijk kun je ook eerst even op deze pagina kijken voordat je je reis boekt, want ook dan weet je direct of er een kortingscode is waarmee je voordelig op reis kunt.

Beoordeling Sawadee

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Sawadee

Ben je van plan om binnenkort een georganiseerde rondreis te maken? Dan ben je bij Sawadee Reizen aan het juiste adres. Sawadee heeft namelijk een zeer breed reisaanbod, waardoor je ongetwijfeld de reis van je dromen kunt boeken. Zo kun je met Sawadee bijvoorbeeld een rondreis maken door Madagascar, Vietnam en Ecuador, maar ook door Antartica, Groenland en Alaska. Kortom: Sawadee Reizen heeft voor ieder wat wils! Neem daarom eens een kijkje op de website en ontdek het veezijdige aabod van deze touroperator. Heb je een reis gevonden die voldoet aan je wensen en ben je van plan om die reis te boeken? Check dan eerst even of er een actieve Sawadee couponcode is waarmee je korting krijgt op je boeking!
Sawadee voordelen
  Reizen op een duurzame manier
  Persoonlijk en deskundig reisadvies
  Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  Korting met een couponcode

Meer kortingscodes