Sandaya kortingscode 2019

Alle Sandaya kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Sandaya

Actie
Sandaya Campings kortingscode: Ontvang tot wel 30% korting!
Kortingscode: Ontvang 30% korting op camping Sandaya Les Tamaris!
Kortingscode Sandaya: Ontvang 5% korting op je boeking!
Sandaya: Tot €150 korting op verblijven in september!
Tot €250 korting op Sandaya campings in Frankrijk en Spanje!
Sandaya Nieuwsbrief: Ontvang exclusieve aanbiedingen!
Actie: Tot 30% Last Minute Korting bij Sandaya

Over Sandaya

Wil je kamperen in een warm land? En wil je wel een beetje luxe tijdens deze campingvakantie? Dan ben je bij Sandaya aan het juiste adres. Hoewel Sandaya nog niet eens zo heel lang bestaat, heeft het bedrijf inmiddels meer dan tien vier- en vijfsterrencampings verspreid over Spanje en Frankrijk. Naast kampeerplaatsen kun bij Sandaya ook accommodaties zoals chalets, lodges en hutten huren. Bovendien liggen sommige parken direct aan het strand, terwijl andere parken midden in de natuur liggen. Er is dus voor ieder wat wils! Neem daarom een kijkje op de website en ontdek alle mogelijkheden.

Korting met een Sandaya kortingscode

Het is op verschillende manieren mogelijk om met korting een vakantie te boeken bij Sandaya. Er zijn bijvoorbeeld last minute aanbiedingen waarbij je tot maar liefst 30% korting op diverse vakantieparken krijgt! Daarnaast is er vaak wel een actie waarbij geselecteerde campings in de aanbieding zijn. Ook is er af en toe een Sandaya kortingscode actief. Met zo'n online voucher (in de vorm van een code) krijg je bijvoorbeeld 5%, 10% of zelfs 20% korting op jouw boeking! Wanneer er een dergelijke code actief is, dan plaatsen wij deze direct voor je op onze website. Zo kun je altijd zien of je korting krijgt!

Kortingscode Sandaya gebruiken

Is er een kortingscode van Sandaya beschikbaar waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk. Klik om te beginnen op de desbetreffende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt de online voucher die je nodig hebt. Ook opent Sandaya.nl in jouw webbrowser. Je kunt dus direct de accommodatie uitzoeken die je wilt boeken! Plaats vervolgens de kortingscode van Sandaya in tijdens het boeken om de korting te activeren.

Beoordeling Sandaya

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Sandaya website

www.sandaya.nl
Sandaya voordelen
  4- en 5-sterrencampings
  Campings in Spanje en Frankrijk
  Voordelige last minute aanbiedingen
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes