Qurios actiecode 2019

Alle Qurios kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Over Qurios Holiday Retreats

Heb je zin om in eigen land een weekend, midweek of langer op vakantie te gaan? En houd je ervan om uit te waaien op het strand, duinwandelingen te maken en van de kleine dingen te genieten? Dan ben je bij Qurios Holiday Retreats aan het juiste adres. De vakantieparken van Qurios Holiday Retreats zijn gelegen aan de kust, kleinschalig en voorzien van alles wat je je maar kunt wensen. Dat laatste geldt overigens natuurlijk ook voor de accommodaties. Deze zijn verrassend, modern en stijlvol ingericht op een manier die past bij de omgeving. Kijk op de website Qurios.nl voor prachtige foto's van deze accommodaties!

Qurios vakantieparken

Op moment van schrijven zijn er twee vakantieparken van Qurios Holiday Retreats in gebruik, namelijk het vakantiepark in Egmond aan Zee en het vakantiepark in Bloemendaal. In 2017 wordt een vakantiepark vlakbij de vuurtoren van Hollum te Ameland geopend. Dit vakantiepark zal voorzien zijn van 123 prachtige accommodaties! Een jaar later, in 2018, zal vakantiepark Petten aan Zee haar deuren openen. Dat park zal voorzien zijn van vijftig beach lodges op het strand. Er is dan dus voor elk wat wils!

Actiecode Qurios Holiday Retreats

Ben je van plan om een accommodatie te boeken? Dan is er een goede kans dat je korting kunt krijgen op jouw reservering. Af en toe is er namelijk een actiecode van Qurios Holiday Retreats beschikbaar. Dat is een online kortingsbon in de vorm van een code. Daarmee krijg je bijvoorbeeld 5%, 7,5% of soms zelfs 15% korting op de accommodaties! Zodra er een Qurios actiecode is, dan plaatsen wij deze voor je op onze website. Zo weet je altijd of je kunt besparen op de boeking door te profiteren van een online kortingsbon!

Beoordeling Qurios

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Qurios

Contact Qurios Holiday Retreats

T: +31 (0)20 800 6040
E: info@qurios.nl

Parken Qurios Holiday Retreats

Qurios Egmond aan Zee
Qurios Bloemendaal aan Zee
Qurios Ameland (2017)
Qurios Petten aan Zee (2018)

Qurios website

www.qurios.nl
Qurios voordelen
  Meerdere vakantieparken in NL
  Lokaal en goed voor de natuur
  Verrassende en luxe accommodaties
  Korting met een actiecode

Meer kortingscodes