Prescan aanbieding 2019

Alle Prescan kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

GRATIS 2 samples naar keuze

Kies nu bij iedere aankoop 2 gratis samples.... lees verder

€5,- Kortingscode bij minimale besteding van €25,-

Geplaatst op 02-01-2019
Geldig t/m 19-12-2019
Gecheckt:

Koop nu al een bril vanaf €19,-

Geplaatst op 16-10-2018
Gecheckt:

Gratis Oogmeting bij Hans Anders

Geplaatst op 16-10-2018
Gecheckt:

Zonnebrillen met 50% korting

Geplaatst op 16-10-2018
Gecheckt:

Verlopen acties van Prescan

Actie
Prescan aanbieding: Total Body MRI-Scan nu voor €749 bij Groupon!
Prescan aanbieding: Ontvang €527 korting op de MRI Total Body Scan!

Over Prescan

Heb je al langere tijd last van een kwaaltje waarvan de oorsprong maar niet ontdekt kan woren? Dan is de MRI Total Body Scan van Prescan misschien wel iets voor jou. Maar ook als je gewoon wilt weten hoe het écht met jouw gezondheid gesteld is, dan is deze scan iets voor jou. Tijdens de MRI Total Body Scan van Prescan worden namelijk al jouw organen gescand en gedetailleerd in beeld gebracht. Denk hierbij aan de longen, hersenen en nieren. Zo krijg je een goed beeld van jouw gezondheid! Bovendien krijg je direct na het onderzoek de resultaten en word je door Prescan van advies voorzien. Je weet dus direct waar je aan toe bent!

Prescan aanbieding

Om bijvoorbeeld op tijd achter een gevaarlijke ziekte te komen dankzij de MRI Total Body Scan, dat is natuurlijk prijsloos. Toch kan het prijskaartje dat aan de MRI Total Body Scan hangt je afschrikken, want zo'n scan kost normaal ruim duizend euro. Bovendien wordt het niet vergoed door (de meeste) zorgverzekeraars. Gelukkig is er regelmatig een Prescan aanbieding! Met deze aanbieding krijg je een fikse korting op de MRI Total Body Scan. Meestal krijg je bijna 50% korting, waardoor je fors kunt besparen. Of je bijvoorbeeld €1200 of €600 betaalt is namelijk een wereld van verschil!

Prescan korting

Ben je op zoek naar zo'n Prescan korting? Dan ben je op de juiste webpagina beland. Op deze pagina vind je namelijk alle aanbiedingen en acties waarmee je korting krijgt bij Prescan. Dit zijn aanbiedingen en acties van websites zoals Groupon, Groupactie en GroupDeal. Maar ook als er een veiling is bij bijvoorbeeld VakantieVeilingen waarmee je korting kunt krijgen op een Total Body Scan van Prescan, dan plaatsen wij deze voor je op onze webpagina. Je ziet dus in een oogopslag alle manieren om te besparen wanneer je op deze webpagina kijkt!

Beoordeling Prescan

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Prescan voordelen
  Geen bijkomende kosten
  Alles wordt gescand
  Ontvang dezelfde dag de uitslag
  Vaak korting met een aanbieding

Meer kortingscodes