Postcodeloterij actie 2019

Alle Postcodeloterij kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

5 GRATIS LOTEN met Lotto XL

Geplaatst op 17-01-2019
Gecheckt:

Koop nu voor €2,- al een lot

Geplaatst op 17-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van Postcodeloterij

Actie
Postcodeloterij actie: 1 januari valt de PostcodeKanjer t.w.v. €49,9 miljoen!
Speel gratis mee met de Postcodeloterij Bingo en maak kans op €5.000.000!
Postcodeloterij Actie: 30x kans op €100.000 voor jouw postcode!
Speel de eerste maand GRATIS mee met de Postcodeloterij!
Maak dagelijks kans op prijzen bij de Postcodeloterij
Postcodeloterij: Speel mee en win een BMW!

Winkans Nationale Postcodeloterij

Wil je meespelen met een loterij waarbij je een grote kans hebt om een prijs te winnen? Dan ben je bij de Postcodeloterij aan het juiste adres. In 2015 zijn er bij de Postcodeloterij namelijk ruim 10,6 miljoen prijzen verloot! Dat komt neer op een winkans van ongeveer 1 op 6. Niet slecht, toch?

Maak dagelijks kans op prijzen bij de Postcodeloterij

Bij de Nationale Postcodeloterij maak je een grote kans om een mooie prijs te winnen. Elke werkdag wint een hele postcode bijvoorbeeld €1.000. Elke zaterdag wint eeen hele postcode zelfs €100.000! En ook op zondag maak je kans op een mooie prijs. Een hele postcode wint 's zondags namelijk €25.000. Daarnaast zijn er maandelijks diverse andere prijzen te winnen, waaronder fietsen, spelcomputers, dagjes uit en ga zo maar door. Benieuwd naar alle prijzen die je kunt winnen? Bekijk dan snel de prijzen via een van de links hierboven.

Speel mee met de Postcodeloterij en win een BMW!

Dit is hét moment om een Nationale Postcodeloterij lot te kopen. Als je nu meespeelt, dan maak je namelijk kans op het winnen van een gloednieuwe BMW! In totaal zijn er maar liefst 100 BMW's te winnen. En des te meer loten je koopt, des te meer kans je natuurlijk maakt om de nieuwe eigenaar van één van deze felbegeerde auto's te worden. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over de kleur van de auto die je ontvangt, want de winnaars mogen zelf de kleur uitkiezen! Klik op de bovenstaande button voor meer informatie over deze tijdelijke Postcodeloterij actie.

Goede doelen Postcodeloterij

Als je meespeelt met de Postcodeloterij, dan steun je automatisch goede doelen. De helft van alle inleg gaat namelijk naar ruim 95 goede doelen! Postcodeloterij steunt daarmee de meeste goede doelen van alle loterijen. Meedoen kan dus niet alleen héél gunstig zijn voor jouw eigen portemonnee, je maakt er sowieso andere mensen (en dieren) blij mee. Enkele goede doelen die gesteund worden door deze nationale loterij zijn Stichting AAP, dance4life, Het Nederlandse Rode Kruis, Terre des Hommes, Wereld Natuur Fonds en War Child. Check de website voor alle goede doelen die je steunt door mee te spelen.

Nationale Postcodeloterij actie

Wil je een Nationale Postcodeloterij abonnement nemen? Dan is de kans groot dat er een actie of aanbieding is waarvan je kunt profiteren. Met zo'n actie of aanbieding speel je bijvoorbeeld een maand lang gratis mee! Ook kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld korting krijgt op een lot. Ben je benieuwd naar alle acties en aanbiedingen? Kijk dan in het bovenstaande actieoverzicht. Zie je een Nationale Postcodeloterij actie of aanbieding waarvan je gebruik wilt maken? Klik dan op de button en krijg korting op een abonnement of speel een maand gratis mee!

Beoordeling Postcodeloterij

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Postcodeloterij voordelen
  Heel veel kans op prijzen
  Postcodeloterij steunt goede doelen
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Korting met een kortingsbon

Meer kortingscodes