Plus500 2019

Alle Plus500 kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Nu vanaf €2,89 bij OHRA

Wil je een goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Dan ben je bij OHRA aan het juiste adre... lees verder

Verlopen acties van Plus500

Actie
Bonuscode voor €1500 bonus bij Plus500
Bonuscode voor €7000 bonus bij Plus500
Bonuscode voor €1000 bonus bij Plus500
Bonuscode voor €200 bonus bij Plus500
Bonuscode voor €150 bonus bij Plus500
Bonuscode voor €30 bonus bij Plus500
Ontvang €25 bonuscode bij aanmelding Plus500

Voordelen Plus500

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je zou kiezen voor handelen via Plus500. Om te beginnen kun je erop vertrouwen dat al je persoonlijke- en betalingsgegevens bij Plus500 in goede handen zijn. Plus500CY Ltd is namelijk een in Cyprus gevestigd bedrijf en het bedrijf wordt gecontroleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Plus500 heeft vanzelfsprekend toestemming om Contracts For Difference (CDF) aan te bieden. Daarnaast is de iOs en Android applicatie één van de best beoordeelde CFD-handels-apps, wat komt doordat de app tegelijkertijd eenvoudig in gebruik is en toch hele geavanceerde functies heeft. Dat zijn echter niet de enige redenen. Als je een beginnend belegger bent dan kun je namelijk een gratis demoaccount aanmaken, waardoor je kunt beleggen met demofondsen. Met een gratis demoaccount heb je dus geen enkel risico, maar je speelt wel mee op de echte marktomstandigheden waardoor je in feite echt aan het beleggen bent. Aangezien beleggen met echt geld veel risico met zich mee kan brengen, dien je als beginnend belegger eerst ervaring op te doen met een demoaccount. Weet je hoe het werkt, heb je de nodige ervaring opgedaan en wil je het eens met echt geld proberen? Dan kun je een welkomst bonuscode van drie cijfers ontvangen waarmee je €25 bonustegoed op je rekening krijgt. Daarnaast zijn er enkele andere bonuscodes waarmee je, al naar gelang je storting, een geldbonus krijgt (oplopend tot een minimale storting van €50.000 om een bonusbedrag van €7.000 te krijgen). Zo zie je maar: het is ook voor ervaren beleggers interessant om via Plus500 te handelen. Let op: voor de bonus zijn voorwaarden van toepassing T&Cs apply.

Beoordeling Plus500

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Plus500

Warning: Your capital is at risk.

Ben je een beginnend belegger? Of heb je juist al een aantal jaren ervaring? Wat je antwoord ook is, je bent bij Plus500 aan het juiste adres. Plus500 is namelijk marktleider op het gebied van Contracts for Difference (CFD’s). CFD’s stellen je in staat om te handelen op prijsschommelingen van bijvoorbeeld grondstoffen zonder dat je de desbetreffende grondstof daadwerkelijk op de markt hoeft te kopen of verkopen. Het grote voordeel van handelen in CFD’s via Plus500 is dat je geen commissie betaalt aan Plus500, terwijl dit bij sommige andere handelsplatformen wel het geval is. Bovendien krijg je bij aanmelding een bonuscode waarmee je een welkomstbonus krijgt. Hierdoor kun je Plus500 met echt geld uitproberen zonder dat je geld hoeft te storten! Heb je echter geen tot weinig ervaring? Besef dan wel dat er risico's aan het handelen met echt geld zitten verbonden. Als je een aantal verkeerde investeringen doet, dan kun je alles kwijtraken. Handelen met echt geld is dan ook alleen bedoeld voor ervaren beleggers.

Plus500 voordelen
  Beveiligde betalingsomgeving
  Beursgenoteerd bedrijf
  Bonuscode bij aanmelding
  Een van de beste CFD-aanbieders

Meer kortingscodes