Plopsa Kortingscode 2019

Alle Plopsa kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Win Plopsa tickets bij VakantieVeilingen

Ben je van plan om naar een Plopsa park te gaan? Dan is de kans groot dat je goedkope tickets k... lees verder

Plopsa - 20% korting op entree i.c.m. een overnachting bij ZoWeg

Bij ZoWeg krijg je 20% korting op combitickets waarbij een bezoek aan Plopsa Indoor Coevoorden of P... lees verder

Bekijk alle Plopsa aanbiedingen van Dagtickets!

Bij Dagtickets kun je altijd korting krijgen op toegangskaarten voor verschillende Plopsa parken! A... lees verder

Plopsa - 27% korting op Plopsa Indoor Coevorden tickets bij Dagtickets

Bij Dagtickets krijg je nu 5% korting op een dagkaart voor kinderen vanaf éé... lees verder

Verlopen acties van Plopsa

Actie
Halloween Scare Nights in Plopsaland de Panne: €10,- Korting
Ontvang 35% korting op Plopsaland De Panne bij ActieVanDeDag!
Plopsa Indoor Coevorden nu met 35% korting bij ActieVanDeDag!
Kortingscode voor €10 korting op Plopsaland De Panne tickets!
Plopsa Indoor Coevorden promocode: Nú €5 korting op meivakantie tickets!
Promocode voor €5 korting op Plopsa Indoor Hasselt meivakantie tickets!
Kortingscode voor €5 korting op Plopsaland De Panna!
Plopsa Indoor Hasselt tickets met 35% korting bij Marktplaats Aanbieding!
35% Korting op Plopsa Indoor Coevorden bij Marktplaats Aanbieding!
Tijdelijk 34% korting op Plopsaland De Panne bij Marktplaats Aanbieding!

Kortingscode Plopsa

Met een Plopsa kortingscode kun je korting krijgen op de verschillende Plopsa pretparken, zoals Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland de Panne en Plopsa Indoor Coevorden. Soms is een code geldig op een specifiek pretpark, maar het kan ook voorkomen dat je hem kunt gebruiken voor alle Plopsa pretparken. Tegelijkertijd is het mogelijk dat de promotiecode geldig is op een jaarabonnement of op een ticket voor een dag. Uiteraard vermelden wij dergelijke actievoorwaarden duidelijk op deze pagina. Je weet dus altijd waar je korting op krijgt als je een Plopsa kortingscode gebruikt van 1Korting.nl!

Promotiecode Plopsa gebruiken

Heb je een promotiecode gezien waar je gebruik van wilt maken? Maar weet je niet precies hoe - of waar - je deze dient te activeren? Lees dan eerst even deze korte uitleg voordat je je tickets bestelt en je zult zien dat het heel gemakkelijk is. Om te beginnen dien je op de groene button op deze pagina te klikken waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de promotie die je later nodig hebt. Tegelijkertijd opent de website van Plopsa in een nieuw tabblad van je webbrowser. Is de code alleen geldig op een specifiek pretpark? Dan opent de website voor dat specifieke park. Je kunt dus gelijk beginnen met het bestellen van je tickets met korting!

Plopsa promotiecode toepassen

Als je op de pagina bent waar je de tickets of het abonnement kunt bestellen, dan ben je er bijna. Klik op de 'Bestel nu online' button naast de tickets die je wilt bestellen. Let goed op de verschillende soorten tickets, want het kan zijn dat de kortingscode alleen geldig is op, bijvoorbeeld, de '? 1m*' tickets of abonnementen. Zodra je op de button klikt word je naar de webpagina geleid waar je de tickets kunt bestellen. Bovenaan deze pagina kun je de promotiecode invoeren in het invoerveld (zie onderstaande afbeelding). Het is nu het handigst om de kortingscode die tevoorschijn is gekomen om 1Korting.nl te selecteren en te kopiëren. Vervolgens kun je hem namelijk gemakkelijk plakken in het desbetreffende invoerveld. Klik tot slot op de 'Toepassen' button om de korting toe te passen.

 

Korting Plopsa

Is er geen actieve code waar je van kunt profiteren? Dan kun je alsnog besparen op je toegangskaartjes of jaarabonnementen voor de Plopsa parken. De kaartjes die je online koopt zijn namelijk goedkoper dan de kaartjes die je aan de deur koopt! Hoeveel je precies bespaart, dat verschilt per pretpark. Een jaarabonnement voor bijvoorbeeld Plopsa Indoor Hasselt kost aan de deur €79,99 (voor iedereen langer dan een meter), maar als je deze online koopt krijg je €6 korting! Een abonnement op Holiday Park Pfalz kost offline daarentegen €63,99 en online €60,99. Koop je tickets voor Plopsa dus altijd online, want dan kun je korting krijgen!

Plopsa nieuws

Plopsaland de Panne: Samson & Gert kerstshow

Ook dit jaar is er weer een sfeervolle Samson & Gert kerstshow bij Plopsaland de Panne. Geniet met het hele gezin van deze geweldige show in de kerstvakantie en trek er op uit naar Plopsaland. Met een mooi ballet, kinderkoor, een live oorkest en een geweldig decor wordt dit leukste show van het jaar. Als je een ticket koopt voor deze kerstshow kun je ook weer gratis genieten van alle attracties, shows en animaties in het Winter Plopsaland. Als je abonnee bent kun je de tickets voor slechts €28,50 per persoon bestellen.

15 oktober 2018

Beoordeling Plopsa

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Plopsa

Ben je van plan om dit jaar naar één van de Plopsa pretparken te gaan, zoals Plopsa Indoor Coevorden, Indoor Hasselt of Plopsaland de Panne? Dan kun je vaak besparen op je tickets door deze online te kopen. Bovendien kun je regelmatig extra besparen door een Plopsa kortingscode te gebruiken waarmee je nóg meer korting krijgt! Alle actieve aanbiedingen, acties en promotiecodes voor Plopsa vind je op deze pagina.

Plopsa website

www.plopsa.nl
Plopsa voordelen
  Verschillende indoor en outdoor pretparken
  Veilig online bestellen en betalen
  Een abonnement biedt vele voordelen
  Korting met een promotiecode

Meer kortingscodes