Plaswijckpark korting 2019

Alle Plaswijckpark kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Plaswijckpark - Bied op toegangskaartjes bij VakantieVeilingen

Op zoek naar een Plaswijckpark korting? Klik dan op de onderstaande button en ontdek of er op d... lees verder

Plaswijckpark korting

Bij veel pretparken en dierentuinen, zoals Dierenpark Emmen, Safaripark Beekse Bergen en Sea Life Scheveningen, krijg je standaard korting als je van tevoren online tickets koopt. Helaas is dat bij Familiepark Plaswijckpark Rotterdam niet het geval. Gelukkig betekent dat niet dat het onmogelijk is om te besparen op de toegangskaartjes voor dit familiepark! Het is namelijk af en toe mogelijk om met korting Plaswijckpark tickets te kopen via andere websites waar het park mee samenwerkt.

Korting op Plaswijckpark via andere websites

Er worden af en toe kaartjes aangeboden via veilingsites zoals VakantieVeilingen en Ticketveiling. Wanneer er kaartjes via zo'n website beschikbaar zijn, dan kun je dus zelf beslissen hoveel je voor jouw kaartjes betaalt! Ook kan het voorkomen dat er Plaswijckpark kaartjes verkocht worden via kortingssites zoals Groupon, Dagtickets en Groupdeal. Omdat wij begrijpen dat jij misschien niet altijd zin of tijd hebt om het internet af te speuren op zoek een Plaswijckpark korting doen wij dat voor je. Zodra we ergens een aanbieding, kortingscode, actiecode of kortingsbon tegenkomen plaatsen wij deze voor je in het actieoverzicht op 1Korting.nl. Je weet dus altijd of je kunt besparen op toegangskaartjes als je eerst even op deze pagina kijkt.

Plaswijckpark nieuws

Halloween in Plaswijckpark

Halloween in Plaswijckpark

Houd jij wel van een beetje griezelen? Kom dan in de herfstvakantie naar Plaswijckpark! De hele herfstvakantie lang is er het halloween thema en zijn er heksen, spoken en andere griezels te vinden. Je kunt komen knutselen of je laten schminken als een echt engerd! Ook zijn er dit jaar weer speciale avondtentoonstellingen. Kijk op de website voor alle data en meer informatie. Je kunt hiervoor kaartjes kopen via de website, de verkoop is inmiddels gestart.

16 oktober 2018

Beoordeling Plaswijckpark

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Plaswijckpark

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit met je kind(eren) en woon je in de buurt van Rotterdam? Dan is Plaswijckpark misschien iets voor jou. Familiepark Plaswijckpark is namelijk onderverdeeld in drie verschillende onderdelen: Speelwijck, Dierenwijck en Wandelwijck. Speelwijck bestaat uit heel veel leuke speeltuinen en jouw kinderen hoeven zich daar geen moment te vervelen. Een deel van de speeltuinen is bovendien overdekt, waardoor het niet uitmaakt of het regent. Dierenwijck is de dierentuin van Plaswijckpark en Wandelwijck is het grote park waar je - naast wandelen - bijvoorbeeld kunt picknicken. Er is voor ieder wat wils, dus ga snel naar de website voor meer informatie over de parken. Wil je met korting Plaswijckpark tickets kopen? Bekijk dan alle acties op deze pagina en check waar je de meeste Plaswijckpark korting krijgt!

Plaswijckpark website

www.plaswijckpark.nl
Plaswijckpark voordelen
  Het hele jaar open
  Leukste uitje Zuid-Holland 2014
  Bespaar met een combiticket
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes