Pharos Reizen kortingscode 2019

Alle Pharos Reizen kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Korting met een Pharos Reizen kortingscode

Heb je een Pharos Reizen kortingscode gezien waar je gebruik van wilt maken? Maar weet je niet precies hoe je daar gebruik van kunt maken en ben je bang dat je misschien per ongeluk zonder korting je autovakantie boekt? Lees dan eerst even deze korte uitleg voordat je je vakantie boekt en je zult zien dat het heel gemakkelijk is. Om te beginnen dien je op de desbetreffende 'Bekijk kortingscode' button op deze pagina te klikken. Op dat moment verschijnt niet alleen op die plek de code, ook opent de Pharosreizen.nl in een niet tabblad van de internet browser die je gebruikt. Je kunt nu dus direct de perfecte autovakantie uitzoeken die je met korting wilt boeken!

Kortingscode Pharos Reizen toepassen

Heb je eenmaal de juiste vakantie gevonden en de gewenste reisdata uitgekozen? Klik dan op 'Boek deze reis'. Wil je eerst weten hoeveel je autovakantie precies kost? Klik dan op 'Bereken mijn prijs'. Houd wel in gedachte dat dit de prijs zonder korting is. Als je er uiteindelijk voor hebt gekozen om de vakantie te boeken, dan kom je in een boekingsproces terecht dat uit vijf stappen bestaat. Eerst dien je in het kort informatie over je reisgezelschap in te vullen. Vervolgens, in stap twee, heb je verschillende opties die je aan kunt vinken. Enkele opties zijn: 'Ik ben ANWB lid', 'Ik wil betalen met creditcard' en 'Ik wil bijdragen aan een beter milieu'. Vervolgens kun je aangeven of je een kortlopende annuleringsverzekering en een reisverzekering wilt afsluiten. Daarna zie je de tekst 'Kortingscode' met daaronder een invoerveld (zie onderstaande afbeelding). Hier dien je de Pharos Reizen kortingscode in te vullen. Klik vervolgens op verder om naar stap 3 te gaan en je ziet direct in het prijsoverzicht dat de korting is toegepast!

Beoordeling Pharos Reizen

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Pharos Reizen

Wil je dit jaar met de auto op vakantie? Dan ben je bij Pharos Reizen aan het juiste adres om je vakantie te plannen en boeken. Pharos Reizen, onderdeel van ANWB, is namelijk de grootste autovakantieaanbieder van Nederland! Je hebt keuze uit een ruim aanbod aan autovakanties, variërend van rondreizen door Scandinavië, Italië en Groot Brittannië tot stedentrips, all-in hotels en borderijvakanties. Kortom: er is voor elk wat wils. Neem daarom eens een kijkje op PharosReizen.nl om het complete aanbod te bekijken. Zie je een autovakantie die je wilt boeken? Maak dan gebruik van een Pharos Reizen kortingscode en krijg korting op je bestelling!
Pharos Reizen voordelen
  Dé autovakantieaanbieder van NL
  Extra voordeel voor ANWB-leden
  Ruim aanbod aan vakanties
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes