Pepper couponcode 2019

Alle Pepper kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Verlopen acties van Pepper

Actie
Actie: Gratis verdubbeling van jouw Pepper abonnement!
Gratis verdubbeling van alle Pepper abonnementen!
Pepper actie - Gratis verdubbeling van jouw abonnement
Pepper actie - Gratis verdubbeling van jouw abonnement
Pepper - Drie dagen gratis Full Membership
Verdubbeling van je abonnement bij Pepper
Vind een leuke date via Pepper
Verdubbeling van Full Memberships bij Pepper
Verdubbeling van je abonnement bij Pepper

Verschil tussen Pepper, Lexa en Relatieplanet

Beeld zegt meer dan duizend woorden

Iedereen kent het spreekwoord waarschijnlijk wel: één beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat is ook voor een groot gedeelte het uitgangspunt geweest bij de creatie van Pepper.nl. Hiermee onderscheidt Pepper zich ten opzichte van veel andere Nederlandse datingsites zoals Lexa.nl en Relatieplanet.nl. Op elke datingsite kun je natuurlijk meerdere foto’s aan je profiel toevoegen, maar het grote verschil is dat Pepper juist de nadruk legt op beeldmateriaal. Hierdoor kun je gemakkelijk laten zien wie je bent (en krijg je natuurlijk snel een compleet beeld van anderen).

Opbouw van je Pepper profiel

Je profiel op Pepper.nl bestaat voor een groot gedeelte uit een moodboard dat je zelf samen kunt stellen. Je kunt talloze foto’s, video’s, afbeeldingen en muziekfragmenten toevoegen die goed weergeven hoe je eruiziet, wie jij bent en wat je interesses zijn. Ook kun je ervoor kiezen om een aantal vragen van Pepper in te vullen. Nee, dit zijn geen standaard vragen zoals “waar houd je van?”, maar prikkelende vragen waar je een origineel antwoord op kunt geven! Tot slot kun je een persoonlijkheidstest invullen waar een aantal kernwoorden uit voort komen zoals “creatief” of “openminded”. Natuurlijk kun je ook zelf kernwoorden invullen die het best omschrijven wie jij bent. Als je profiel 100% compleet is, dan krijg je een overzicht te zien van potentiële matches: singles wiens profielen aansluiten bij die van jou. Heb je een leuke single gevonden met wie je een gesprek wilt starten? Dat kan via ChatPepper. Zodra je een chat start wordt zowel een aantal van jouw foto’s als foto’s van diegene met wie je chat geladen, zodat je gelijk iets hebt om over te praten!

Voordelen Pepper Full Membership

Een duidelijke overeenkomst tussen alle datingsites is dat je – helaas - moet betalen om gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden. In het geval van Pepper kun je met een gratis account je profiel helemaal commpleet maken, je matches bekijken en andere singles ‘liken’. Zoals ook geldt voor Lexa en Relatieplanet kun je echter geen berichten sturen zonder een Full Membership. Gelukkig kun je soms gebruikmaken van een couponcode of een actie waarmee je korting krijgt op een volledig lidmaatschap! Met een betaald lidmaatschap beschik je namelijk over alle mogelijkheden van de datingsite en maak je een véél grotere kans op het scoren van een leuke date. Pepper heeft regelmatig een actie waarbij je Full Membership verdubbeld wordt (oftewel, je betaalt voor een maand maar krijgt twee maanden toegang), waardoor een volledig lidmaatschap helemaal niet veel hoeft te kosten. Alle coupons, acties en kortingscodes van Pepper vind je terug op 1Korting.nl!

Beoordeling Pepper

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Pepper

Heb je de ware liefde nog niet gevonden en wil je online daten uitproberen? Meld je dan aan voor een gratis account op Pepper.nl. Pepper is niet zomaar de zoveelste datingsite, want het werkt nét even anders dan bijvoorbeeld Lexa of Relatieplanet. Bevalt Pepper en wil je de stap maken naar een Full Membership? Kijk dan of wij een coupon of kortingscode hebben waarmee je korting krijgt op je Full Membership!

Pepper voordelen
  Korting op een Full Membership
  Bespaar met een couponcode

Meer kortingscodes