Parkmobile actiecode 2019

Alle Parkmobile kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

25% Korting op ALLE Halfords olie

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

25% Korting op ALLE Ruitenwissers

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van Parkmobile

Actie
Betaal maar €0,25 parkeerkosten zónder Parkmobile abonnement!
Parkmobile abonnement nodig? Nu voor slechts €2 per maand!
Parkmobile actie: Maak NU een gratis account aan en bespaar €1!

Over Parkmobile

Moet je wel eens betaald parkeren? En vind je het dan lastig om in te schatten hoelang je jouw auto wilt parkeren waardoor je altijd te veel (of soms te weinig) betaalt? Daar hoef je je nu geen zorgen meer om te maken. Met Parkmobile kun je namelijk heel gemakkelijk met jouw telefoon parkeergeld betalen. Wanneer je jouw auto parkeert gaat de timer lopen en deze stopt wanneer je terug bij jouw auto bent aangekomen. Hierdoor betaal je nooit meer te veel of te weinig! Uiteindelijk kun je dus flink wat geld besparen met Parkmobile. Bovendien bespaar je jezelf niet alleen geld, maar ook moeite en eventuele zorgen. Parkmobile is dus ideaal wanneer je wel eens betaald parkeert!

Parkmobile gratis

Maar is Parkmobile niet iets wat alleen geschikt is als je regelmatig betaald parkeert? Nee, dat is het zeker niet! Hoewel een account eigenlijk €1 kost, is er vaak een actie waardoor de registratie gratis is. Bovendien is de Parkmobile app voor jouw smartphone ook gratis. Vervolgens betaal je slechts €0,25 parkeerkosten aan Parkmobile per keer dat je parkeert. Als je een paar maanden niet parkeert, dan kost het je dus niets! De parkeerkosten komen natuurlijk bovenop de gebruikelijke kosten. Elke keer dat je parkeert ben je dus €0,25 'duurder' uit. Maar aangezien je vaak meer dan €0,25 te veel betaalt wanneer je van tevoren geld in een automaat gooit, bespaar je waarschijnlijk alsnog geld!

Parkmobile abonnement

Maak je echter bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks gebruik van Parkmobile? Dan is een abonnement ideaal. Voor een Parkmobile abonnement betaal je namelijk slechts €2 per maand per kenteken. Voor die €2 kun je onbeperkt parkeren zonder dat je extra parkeerkosten aan Parkmobile betaalt! Een abonnement is dus handig als je weet dat je minstens acht keer per maand jouw auto betaald parkeert.Wil je meer informatie over het abonnement? Neem dan een kijkje op de website!

Korting met een Parkmobile actiecode

Wil je een account aanmaken? Dan is er een grote kans dat je €1 registratiekosten kunt besparen. Er is namelijk met enige regelmaat een Parkmobile actiecode (ook wel kortingscode genoemd) actief. Met zo'n actiecode krijg je bijvoorbeeld €1 korting op de registratiekosten! Ook kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld profiteert van een actie op een abonnement, zoals 'eerste maand gratis'. Wanneer er een nieuwe Parkmobile actiecode beschikbaar is, dan plaatsen wij deze direct voor je op 1Korting.nl. Als je even op deze pagina kijkt, dan zie je dus gelijk of het mogelijk is om te besparen!

Actiecode Parkmobile gebruiken

Heb je een beschikbare actiecode van Parkmobile gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet precies hoe - of waar - je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk. Klik om te beginnen op de bijbehorende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de code die je nodig hebt tevoorschijn. Ook opent de website van Parkmobile voor je in jouw internet browser. Je kunt dus direct een account aanmaken! Vul tot slot de actiecode in tijdens het registreren en profiteer direct van korting!

Beoordeling Parkmobile

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Parkmobile

Adresgegevens Parkmobile Group

Wisselwerking 40
1112 XR Diemen
Nederland

Helpdesk Parkmobile

Tel: 0900 666 5 666 (€1 per gesprek)
Bereikbaar maandag t/m zaterdag
WhatsApp: 06 11 776 777
Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00 uur
Parkmobile voordelen
  Word gratis klant
  Voordelig abonnement mogelijk
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Korting met een actiecode

Meer kortingscodes