Oxboard aanbieding 2019

Alle Oxboard kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Vergelijkbare acties

Airfryer kopen? Bekijk direct alle Airfryer aanbiedingen van Blokker!

Wil je een Airfryer kopen? En ben je op zoek naar een aanbieding of actie waarmee je kunt besparen o... lees verder

Verlopen acties van Oxboard

Actie
Gratis Oxboard bij een Samsung 55-inch SUHD Smart TV bij Expert!
BCC actie: Gratis tas t.w.v. €69 bij aankoop van een Oxboard!

Over de Oxboard

Als we het hebben over een Oxboard, bedoelen we een hoverboard van een bepaald merk, namelijk Oxboard. Maar waar we het dan over hebben, is voor de meeste mensen nog niet helemaal helder. Een hoverboard lijkt op een skateboard met wielen die een kwartslag gedraaid zijn. De manier waarop je op een hoverboard staat, is gelijk aan die van een skateboard maar waar een skateboard aansturing nodig heeft, beweegt een hoverboard automatisch met je lichaam mee. Je kunt op een hoverboard ook beter sturen en scherpere bochten maken. Omdat het board klein is, kun je het gemakkelijk opbergen en tevoorschijn halen. Een ideaal vervoermiddel voor korte afstanden.

Oxboard besturen

Net als fietsen kost het leren besturen van een Oxboard even wat tijd en inspanning. Het is dan ook mogelijk dat je dit vervoermiddel straks op openbare wegen voorbij ziet rijden. Dit is nu nog niet het geval omdat alle nieuwe vervoermiddelen eerste getest moeten worden. Zo kan er een goede regelgeving bedacht worden waardoor veilig deelnemen aan het verkeer mogelijk is. De eerste stap tot het legaliseren van Oxboards op de openbare weg is gezet. Het SWOV (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid) heeft een veiligheidsonderzoek gedaan waarbij zij uitgebreid praktijk- en theorieonderzoek hebben verricht. Dit onderzoek is positief afgerond en geeft een positief beeld weer. Let erop dat dit onderzoek alleen betrekking heeft op Oxboards en niet op alle hoverboards.

Oxboard versus hoverboard

Een Oxboard voldoet, in tegenstelling tot veel andere hoverboards, aan de hoogste kwaliteitskeurmerken. Hij is brandveilig en heeft een goede accu met lange levensduur. De rijeigenschappen zijn beduidend beter dan hoverboards waardoor de rijervaring soepeler is en van een sportstand voorzien is. Het ontwerp is Dutch Design met hoogwaardige materialen die krasvrij zijn. Bovendien garandeert het bedrijf 2 jaar garantie op een Oxboard en hebben zij hun eigen servicedienst.

Oxboard aanbiedingen

Een Oxboard kost veel geld en daarom is het aantrekkelijk om een aanbieding mee te pakken. Rond deze tijd van het jaar zijn veel bedrijven van plan veel omzet te maken. De feestdagen komen eraan en mensen zijn op zoek naar originele cadeaus. Houd vergelijkingssites in de gaten om een Oxboard aanbieding te pakken en een fantastisch cadeau te kunnen geven tegen een leuke prijs. De prijs van een Oxboard is al gezakt van 699 euro naar 599 euro maar als het legaal wordt het met vervoermiddel op de openbare weg te rijden, zullen veel mensen ervoor kiezen een Oxboard aan te schaffen. Wees nu slim en koop voordelig een Oxboard via een goede aanbieding.

Korting met een Oxboard kortingscode

Wil je met korting een Oxboard kopen? En is er geen aanbieding of actie? Dan is er alsnog een kans dat je kunt besparen op jouw aankoop. Er is bijvoorbeeld af en toe een Oxboard kortingscode beschikbaar. Dat is een online tegoedbon in de vorm van een code. Met deze tegoedbon krijg je bijvoorbeeld 5% of €10 korting! Wanneer er een dergelijke Oxboard kortingscode beschikbaar is, dan houden wij je daar natuurlijk direct van op de hoogte.

Beoordeling Oxboard

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Oxboard voordelen
  Het veiligste balanceboard
  Standaard twee jaar garantie
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes