Over 1Korting.com

Online winkelen, bijna iedereen doet het wel eens. Jaar na jaar worden er meer online aankopen gedaan in Nederland. In 2015 bijvoorbeeld besteedden Nederlanders gezamenlijk naar schatting iets meer dan 16 miljard euro online. Zo'n €16.068.00.0000,- om precies te zijn. En stel je nu eens voor dat 1% van alle online bestedingen automatisch aan een goed doel geschonken wordt. Dan hebben we het over ruim 160 miljoen euro alleen al in 2016! Bovendien zal het aantal online aankopen de komende jaren alleen maar toenemen, waardoor ook dat donatiebedrag zal stijgen.

Maar ja, zoiets lijkt te mooi om waar te zijn... toch?

Hoewel het nu nog iets is wat (ver) in de toekomst ligt, is dat wel het doel dat wij voor ogen hebben. De wereld een heel klein beetje verbeteren, één online aankoop per keer.

Daarom zijn wij met 1Korting.com een nieuwe weg ingeslagen. Wanneer je via 1Korting.com een aankoop doet, dan doneren wij een percentage aan het goede doel dat jij hebt uitgekozen. In feite doneer jij dus gratis aan een goed doel!

Bovendien is het met regelmaat mogelijk om korting te krijgen wanneer je via 1Korting.com shopt. Dat komt doordat wij voor meer dan 1.200 webshops kortingscodes en andere kortingsacties hebben. Hierdoor steun je niet alleen een goed doel, ook houd je er zelf geld aan over. Dat is nog eens een win-win situatie!

Of je nou weinig of vaak iets online bestelt, wij hopen dat je iets ziet in ons doel en een handje wilt helpen door via 1Korting.com te shoppen. Alle kleine beetjes helpen namelijk. Of zoals vroeger gezegd werd: "Elke dag een draadje is een hemdsmouw in een jaar!" En heb je vrienden, collega's of familieleden die gratis een goed doel willen steunen? Verwijs ze dan naar ons door.

Want zoals we tegenwoordig zeggen: "Sharing is caring!"