Openluchtmuseum korting 2019

Alle Openluchtmuseum kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Openluchtmuseum aanbieding: Ontvang nú €1,50 korting op tickets!

Ben je van plan om naar het Openluchtmuseum te gaan? Dan kun je heel gemakkelijk besparen op de tick... lees verder

Word Vriend van het Nederlands Openluchtmuseum

Vind je het leuk om meerdere keren in een jaar naar het Openluchtmuseum te gaan? Bijvoorbeeld in de ... lees verder

Koop online kaartjes voor het Nederlands Openluchtmuseum!

Heb je zin om binnenkort naar het Openluchtmuseum te gaan? Bestel je kaartjes dan alvast van tevoren... lees verder

Verlopen acties van Openluchtmuseum

Actie
Openluchtmuseum Actie: Win tickets bij Ticketveiling!
Openluchtmuseum Korting: Bespaar €1 op online tickets!

Museale gebouwen Nederlands Openluchtmuseum

Het Openluchtmuseum heeft voor elk wat wils. Zo is er een grote verscheidenheid aan museale gebouwen. Deze gebouwen dateren van het begin van de 16e eeuw tot aan nu. Als je deze wandeltocht onderneemt, dan loop je dus letterlijk langs de geschiedenis van Nederland! Er zijn honderd gebouwen en deze komen uit alle windstreken van Nederland. Als je ook maar een klein beetje geïnteresseerd bent in het leven van de mensen van vroeger, dan is de wandeltocht van het Nederlands Openluchtmuseum iets voor jou.

Openluchtmuseum activiteiten

Naast de wandeltocht langs de museale gebouwen heeft het Nederlands Openluchtmuseum nog veel meer te bieden. Er zijn namelijk zowel in de winter als de zomer activiteiten die je kunt ondernemen. Deze activiteiten variëren van dwalen in het doolhof, dieren kijken op het Kindererf en een ritje in de tram tot het werken in een fabriek, bij een drukkerij en bij een bakker. Ook zijn er verschillende groepsactiviteiten die je kunt ondernemen. Zo zie je maar: er zijn veel activiteiten voor jong en oud. Krijg je tussentijds trek? Dan kun je snacken, poffertjes eten of stamppot eten.

Korting Openluchtmuseum

Wil je met korting naar het Nederlands Openluchtmuseum? Dat is op verschillende manieren mogelijk. Als je van plan bent om meerdere malen per jaar naar het Openluchtmuseum te gaan, dan is een jaarkaart de perfecte manier om te besparen op de kosten voor tickets. Daarbij profiteer je, als je een jaarabonnement afneemt en Vriend van het Openluchtmuseum wordt, van verschillende andere voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld korting op parkeren, korting in de museumwinkel en korting bij Burger's Zoo in Arnhem. Ook word je uitgenodigd voor exclusieve evenementen die alleen voor Vrienden van het Openluchtmuseum zijn.

Openluchtmuseum kortingsbonnen

Ben je van plan om maar één keer naar het Nederlands Openluchtmuseum te gaan? Dan kun je besparen door gebruik te maken van een actieve Openluchtmuseum aanbieding of een actuele aanbieding. Zodra het mogelijk is om ergens met korting kaartjes te kopen, dan plaatsen wij die aanbieding, kortingscode of kortingsbon direct voor je in het overzicht op deze pagina. Soms is het bijvoorbeeld mogelijk om via een andere website, zoals VakantieVeilingen, kaartjes voor het Openluchtmuseum met korting te kopen! Kijk dus altijd even op 1Korting.nl voordat je besluit om toegangskaartjes te kopen, want dan weet je zeker of je kunt besparen op je tickets voor dit museum.

Beoordeling Openluchtmuseum

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Openluchtmuseum

Ben je op zoek naar een leuk, verrassend én betaalbaar dagje uit? Ga dan eens naar het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Als je een bezoekje brengt aan dit museum, dan word je meegenomen op een reis terug in de tijd. Het Openluchtmuseum is namelijk een uniek museum vol met onderdelen uit voorgaande eeuwen. Je vindt hier bijvoorbeeld authentieke boerderijen, originele molens, een ouderwets schooltje en een oude, nog steeds rijdende, tram. Daarnaast heeft het Nederlands Openluchtmuseum meer dan 170.000 historische voorwerpen (en deze collectie groeit dagelijks!). Er is dus veel te zien en te beleven, elke keer weer. Neem daarom een kijkje op de website en laat je overtuigen. Wil je kaartjes kopen met korting? Maak dan gebruik van een Openluchtmuseum kortingsbon of aanbieding!

Openluchtmuseum website

www.openluchtmuseum.nl
Openluchtmuseum voordelen
  Jaarlijks wisselend thema
  170.000+ historische voorwerpen
  Word Vriend en profiteer van korting
  Bespaar met kortingsbonnen

Meer kortingscodes