NS korting 2019

Alle NS kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

NS Dagkaart actie bij Albert Heijn

Albert Heijn heeft met regelmaat een NS Dagkaart actie waarvan je gebruik kunt maken. Wil je weten o... lees verder

Vergelijkbare acties

25% Korting op ALLE Halfords olie

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

25% Korting op ALLE Ruitenwissers

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van NS

Actie
Ontvang 58% korting op een NS Dagkaart bij ActieVanDeDag!
NS Dagkaart nú met 61% korting bij ActieVanDeDag!
Goedkope NS Dagkaart bij Blokker

NS aanbiedingen

De NS heeft regelmatig een aanbieding of een actie waarvan je kunt profiteren. Je hebt dan de mogelijkheid om heel voordelig een abonnement af te sluiten. Ben je bijvoorbeeld nét afgestudeerd? Dan kun je een NS Dal abonnement cadeau krijgen waarmee je met 40% korting reist in de daluren! Daarnaast heeft de Nationale Spoorwegen vaak een actie op het Dal Voordeel abonnement dat voor iedereen beschikbaar is. Soms is het Dal Voordeel abonnement in de aanbieding en krijg je het eerste jaar bijvoorbeeld 30% korting. Het komt echter ook voor dat je er bijvoorbeeld een gratis OV-Fiets abonnement bij krijgt of dat je korting krijgt op een abonnement waarbij je Dal Voordeel combineert met OV-Fiets. Eén ding is in ieder geval zeker. Al deze NS aanbiedingen plaatsen wij voor je op 1Korting.nl!

NS Dagkaart actie

Heb je geen behoefte aan een abonnement? En wil gewoon een dagje goedkoop met de trein reizen? Dan is een NS Dagkaart precies dat wat je zoekt. Daarmee kun je namelijk een dag lang onbeperkt reizen. De NS Dagkaart kost op moment van schrijven echter ruim €50 (tweede klas), wat niet goedkoop is. Gelukkig is er vaak een actie waarvan je kunt profiteren. Kruidvat, Albert Heijn, HEMA en Blokker hebben bijvoorbeeld af en toe een NS Dagkaart actie waarbij de kaart afgeprijsd wordt naar €15 a €20! Vaak volgen deze acties elkaar op. Eerst heeft bijvoorbeeld Kruidvat de NS Dagkaart in de aanbieding, vervolgens Blokker, daarna AH en tot slot HEMA. Het is daarom regelmatig mogelijk om ergens met korting een dagkaart te bestellen! Zodra wij merken dat er ergens een NS Dagkaart actie is, dan voegen wij deze direct toe aan onze pagina.

Beoordeling NS

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over NS

Op deze pagina vind je alle NS acties waarmee je kunt besparen op jouw treinreis. De pagina bevat dan ook kortingen op zowel NS abonnementen als NS Dagkaarten. Ben je benieuwd of er op dit moment een actie is waarvan je kunt profiteren? Bekijk dan snel het overzicht aan de linkerkant van deze pagina!
NS voordelen
  Korting op een NS abonnement
  Regelmatig aanbiedingen en acties
  Meer dan 23.000 werknemers

Meer kortingscodes