Neeltje Jans korting 2019

Alle Neeltje Jans kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Tot 46% korting op zwemmen met haaien bij Deltapark Neeltje Jans!

Lijkt het je een geweldige ervaring om te zwemmen met haaien? Dan ben je bij Deltapark Neeltje Jans ... lees verder

Win twee Deltapark Neeltje Jan tickets bij Ticketveiling!

Heb je zin om binnenkort naar Deltapark Neeltje Jans te gaan? En ben je op zoek naar goedkope ticket... lees verder

Neeltje Jans - Korting op kaartjes bij Dagtickets.nl

Wil je met korting kaartjes voor Deltapark Neeltje Jans kopen? Klik dan op de onderstaande button om... lees verder

Verlopen acties van Neeltje Jans

Actie
Deltapark Neeltje Jans aanbieding: Ontvang €2 korting op tickets!
Ticketveiling: Bied al vanaf €1 mee op tickets voor Deltapark Neeltje Jans!
Neeltje Jans: Koop Nú Tijdelijk je Tickets Online met €5 Korting
NU tot 46% Korting op Zwemmen met Haaien bij Neeltje Jans
Tot 46% Korting op Zwemmen met Zeeleeuwen bij Neeltje Jans
Win twee of vier Neeltje Jans tickets t.w.v. €45 of €90 bij Ticketveiling!
Neeltje Jans aanbieding - 47% korting bij Groupon
Neeltje Jans - Bied op kaartjes bij Ticketveiling

Neeltje Jans korting

Ben je van plan om naar Deltapark Neeltje Jans te gaan? Koop dan jouw toegangskaarten van tevoren via het internet. Als je de toegangskaarten namelijk online koopt, dan kun je op verschillende manieren besparen! Zo krijg je op de officiële website van Neeltje Jans korting op alle soorten toegangskaartjes. Online is een ticket voor kinderen vanaf twaalf jaar en voor volwassenen bijvoorbeeld afgeprijsd van €22,50 naar €20. Tickets voor kinderen van vier tot en met elf jaar kosten online geen €16,50, maar €14. Je kunt dus heel gemakkelijk besparen! Daarbij heb je tijdens het bestellen van de kaartjes de mogelijkheid tot het invoeren van een Neeltje Jans 'promocode' (een online kortingsbon). Als er zo'n code actief is waarmee je extra korting kunt krijgen, dan plaatsen wij deze direct voor je in het kortingsoverzicht op deze pagina.

Promocode Neeltje Jans gebruiken

Heb je een actieve Deltapark Neeltje Jans promocode of kortingsbon gezien waar je gebruik van wilt maken? Maar weet je niet precies hoe je deze dient te activeren? Lees dan eerst even deze korte uitleg. Je zult zien dat het heel gemakkelijk is! Om te beginnen dien je op de desbetreffende groene 'Bekijk kortingscode' button te klikken. Op dat moment verschijnt op die plek de code die je zodadelijk nodig hebt. Ook opent automatisch de website van Neeltje Jans, zodat je direct aan de slag kunt met het met korting boeken van de tickets. Klik op 'Koop Tickets Online' om naar stap 1 van het boekingsscherm te gaan. Selecteer eerst het aantal en het soort tickets dat je wilt en klik vervolgens op 'Heb je een promocode? Klik dan hier'. Zodra je daarop klikt verschijnt er een invoerveld waar je de Neeltje Jans kortingsbon in dient te vullen (zie onderstaande afbeelding). Klik tot slot op 'Volgende' om de korting toe te passen.

Korting op Neeltje Jans via andere websites

Hoewel je altijd kunt besparen door de kaartjes online op Neeltjejans.nl te bestellen, is het soms mogelijk om nóg meer korting te krijgen. Het is soms namelijk mogelijk om toegangskaarten via andere websites te bestellen waar het deltapark mee samenwerkt. Soms krijg je bij dergelijke websites minder korting, soms evenveel en soms meer. Een website waar Neeltje Jans mee samenwerkt is bijvoorbeeld Dagtickets. Soms is het mogelijk om meer te besparen door de tickets hier te bestellen (of door sommige tickets hier te bestellen, zoals toegangskaartjes voor kinderen), omdat er niet altijd dezelfde korting wordt gegeven. Wij houden Dagtickets en soortgelijke websites zoals Groupon en Ticko voor je in de gaten. Zodra wij merken dat kaartjes voor Deltapark Neeltje Jan ergens met korting worden aangeboden, dan plaatsen wij deze aanbieding in het actieoverzicht! Hetzelfde geldt natuurlijk voor eventuele veilingen op bijvoorbeeld VakantieVeilingen en Ticketveiling.nl. Zolang als jij maar korting krijgt, vind je de actie in het overzicht!

Beoordeling Neeltje Jans

8 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Neeltje Jans

Ben je op zoek naar een leuk en leerzaam dagje uit voor het hele gezin? Dan ben je bij Deltapark Neeltje Jans aan het juiste adres. Neeltje Jans ligt op een schiereiland halverwege de Oosterscheldekering en vertelt het indrukwekkende verhaal van de watersnoodramp van 1953. Ook leer je alles over de deltawerken die een herhaling van de ramp moeten voorkomen. Het verhaal wordt vertelt aan de hand van vele shows, voorstellingen en exposities. Ook zijn er diverse aquaria met haaien, roggen en andere zeedieren, kun je een boottocht doen en zijn er leuke attracties. Vanwege de veelzijdigheid is Deltapark Neeltje Jans een geweldig dagje uit voor zowel jongs als oud. Bestel daarom nu met korting Neeltje Jans tickets en breng een bezoekje aan het park!

Neeltje Jans website

www.neeltjejans.nl
Neeltje Jans voordelen
  Leer alles over deltawerken
  Museum, pret- en dierenpark in één
  Korting op online tickets
  Bespaar met kortingsbonnen

Meer kortingscodes