Naturalis kortingscode 2019

Alle Naturalis kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Naturalis actie: Win twee tickets bij VakantieVeilingen!

Heb je zin om naar de dino tentoonstelling T. Rex in Town in het Naturalis te gaan? En ben je op z... lees verder

Verlopen acties van Naturalis

Actie
Naturalis aanbieding: Ontvang 37% korting bij ActieVanDeDag!
Voordeeluitjes - Naturalis: 2-daags T-Rex arrangement slechts €62!
Unieke Naturalis Fototentoonstelling met €4,50 Korting bij Groupon
Actie: Win tickets voor Naturalis bij Ticketveiling
Aanbieding: Win Naturalis tickets bij Ticketveiling!

Korting Naturalis

Ben je op zoek naar een leuk én leerzaam dagje uit? Dan ben je bij Naturalis Biodiversity Center aan het juiste adres. Een bezoek aan dit museum is namelijk geschikt voor zowel jongeren als volwassenen. Er zijn bijvoorbeeld tentoonstellingen en films, maar ook interactieve elementen zoals rondleidingen, lezingen en quizzen. Er is dus voor ieder wat wils! Bovendien heeft Naturalis Biodiversity Center niet alleen vaste tentoonstellingen, maar ook tijdelijke specials. Het is dus de moeite waard om af en toe naar het museum te gaan! Neem daarom een kijkje op Naturalis.nl en plan jouw bezoek. En wil je tickets bestellen? Maak dan gebruik van een Naturalis korting zoals een kortingsbon, kortingscode of aanbieding. Daarmee kun je flink besparen op de tickets! Al dit soort kortingen plaatsen wij direct voor je op onze website.

Korting met een Naturalis kortingscode

Heb je een actieve Naturalis kortingscode (een online kortingsbon) gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet geheel zeker hoe - of waar - je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk. Je zult zien dat het heel gemakkelijk is! Klik om te beginnen op de desbetreffende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de online kortingsbon die je nodig hebt. Ook opent Naturalis.nl in jouw webbrowser. Je kunt dus direct de gewenste hoeveelheid tickets bestellen! Vul tijdens het bestellen van de tickets de kortingsbon code in tijdens het afrekenen om de korting toe te passen.

Naturalis aanbieding

Zijn er geen actieve Naturalis kortingsbonnen waarvan je gebruik kunt maken? Dan is er alsnog een kans dat je kunt besparen op de ticketkosten. Er is namelijk met regelmaat een aanbieding of actie te vinden bij websites zoals ActieVanDeDag, Marktplaats Aanbieding en ActieVanDeDag. Vaak krijg je dan tot wel 60% korting! Ook is er af en toe een veiling te vinden bij Ticketveiling en/ of VakantieVeilingen. Je kunt dan bijvoorbeeld vanaf €1 bieden op een ticket voor twee personen! Zodra er een dergelijke Naturalis aanbieding is, dan plaatsen wij deze voor je op 1Korting.nl. Je weet dus altijd of je kunt besparen op de tickets wanneer je even ons actieoverzicht bekijkt.

Beoordeling Naturalis

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Naturalis

Adres Naturalis

Pesthuislaan 7
2333BA, Leiden

Contactgegevens Naturalis

T: 071 751 96 00
E: contact@naturalis.nl

Naturalis website

www.naturalis.nl
Naturalis voordelen
  Op loopafstand van het station
  Vaste en tijdelijke tentoonstellingen
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Korting met kortingsbonnen

Meer kortingscodes