Nationaal Militair Museum korting 2019

Alle Nationaal Militair Museum kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Win Nationaal Militair Museum tickets bij Ticketveiling!

Ben je van plan om naar het Nationaal Militair Museum te gaan? En ben je op zoek naar goedkope ticke... lees verder

Vergelijkbare acties

Tot 44% Korting op Madame Tussauds Tickets bij Groupon

Ontmoet al je favoriete bekendheden bij Madame Tussauds Amsterdam!... lees verder

Nú €3,- Korting op Tickets voor de Heineken Experience bij Ticketbar

Beleef de Heineken Experience met €2,- korting en ontvang een rondleiding van 1,5 uur... lees verder

Heineken Experience VIP: nu €55,-

Met deze Heineken Experience VIP geniet je van een geweldige rondleiding van 2,5 uur... lees verder

Amsterdam Light Festival Fietstour voor 2 Personen

Beleef het Amsterdam Light Festival op een unieke manier... lees verder

Nationaal Militair Museum bezoeken

Ben je geïnteresseerd in de militaire geschiedenis van Nederland? Of heb je een kind dat hierin geïnteresseerd is? Dan is een bezoek aan het Nationaal Militair Museum meer dan de moeite waard! Het Nationaal Militair Museum staat op de plek waar in 1913 de Luchtvaartafdeling van de Kononklijke Landmatch werd opgericht (Vliegbasis Soesterberg). Alleen al het gebouw is indrukwekkend, zoals je al snel zult zien wanneer je bij het museum aankomt. Wat er ín het Nationaal Militair Museum allemaal te zien is, dat is echter nog veel indrukwekkender.

Nationaal Militair Museum - Het Arsenaal

Bij het Nationaal Militair Museum beleef je vijfduizend jaar aan militaire geschiedenis. Dat merk je gelijk bij binnenkomst in het Arsenaal. Dan kom je namelijk oog in oog te staan met twee krijgers te paard uit de tijd voor Christus. Het draait dus niet alléén maar om de militaire geschiedenis van de afgelopen honderd jaar. Het is wel zo dat een groot deel van de collectie uit deze tijd stamt. Het Arsenaal van het Nationaal Militair Museum staat bijvoorbeeld vol met vliegtuigen, tanks en raketwerpers. Leuk voor kinderen is Xplore. Xplore is een interactieve ruimte waar kinderen zelf aan de slag kunnen! Zo kunnen ze buskruit maken en vliegen in een F16-simulator. Benieuwd naar alles wat er te zien is? Check dan nmm.nl.

Nationaal Militair Museum korting

Ben je van plan om naar het Nationaal Militair Museum te gaan? Dan is de kans groot dat je korting kunt krijgen op tickets. Heb je bijvoorbeeld een CJP-pas? Dan krijg je €2,50 korting op tickets. En ben je Vriend van het museum of lid van de Vereniging Rembrandt? Dan kun je zelfs gratis naar binnen! Ook als je een Defensiepas, veteranenpas, ICOM kaart of postactievenpas hebt is de entree gratis. Dan zijn echter zeker niet de enige manieren om te profiteren van een Nationaal Militair Museum korting!

Kortingscode Nationaal Militair Museum gebruiken

Het is mogelijk om op de website Nmm.nl tickets te kopen. In tegenstelling tot bij diverse andere musea en uitjes krijg je op deze online tickets helaas standaard géén korting. Er is echter wel af en toe een kortingscode beschikbaar. Dat is een online waardebon in de vorm van een code. Daarmee krijg je bijvoorbeeld €2 korting op tickets! Wanneer er een dergelijke Nationaal Militair Museum kortingscode beschikbaar is houden wij je daar natuurlijk direct van op de hoogte.

Bespaar met een Nationaal Militair Museum aanbieding

Is er geen kortingscode? Dan is er alsnog een goede kans dat je kunt besparen op NMM tickets. Ticketveiling bijvoorbeeld heeft regelmatig een veiling waarbij je kunt bieden op tickets voor het Nationaal Militair Museum! Je kunt dan vanaf €1 bieden op een tweepersoonsticket of gezinsticket. Daardoor is het mogelijk om een fikse korting te krijgen! Ook hebben Groupon, ActieVanDeDag en Groupactie af en toe een aanbieding of actie. Wanneer wij ergens een dergelijke Nationaal Militair Museum aanbieding tegenkomen, dan plaatsen wij deze direct voor je op onze webpagina. Zo weet je altijd of het mogelijk is om korting op tickets te krijgen!

Beoordeling Nationaal Militair Museum

7 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Nationaal Militair Museum

Adres Nationaal Militair Museum

Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest
Nederland

Contact Nationaal Militair Museum

E-mail: info@nmm.nl
Tel: 085 003 6000 

Openingstijden Nationaal Militair Museum

Di-zo 10.00 tot 17.00 uur
Tijdens schoolvakanties vaak ook open op maandag. Raadpleeg de website voor actuele openingstijden. 
Nationaal Militair Museum voordelen
  Zes dagen per week open
  Veel workshops en activiteiten
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes