Museumjaarkaart actie 2019

Alle Museumjaarkaart kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Tot 44% Korting op Madame Tussauds Tickets bij Groupon

Ontmoet al je favoriete bekendheden bij Madame Tussauds Amsterdam!... lees verder

Nú €3,- Korting op Tickets voor de Heineken Experience bij Ticketbar

Beleef de Heineken Experience met €2,- korting en ontvang een rondleiding van 1,5 uur... lees verder

Heineken Experience VIP: nu €55,-

Met deze Heineken Experience VIP geniet je van een geweldige rondleiding van 2,5 uur... lees verder

Amsterdam Light Festival Fietstour voor 2 Personen

Beleef het Amsterdam Light Festival op een unieke manier... lees verder

Verlopen acties van Museumjaarkaart

Actie
Museumjaarkaart met extra´s via het Openluchtmuseum
Gratis Museumjaarkaart via het Openluchtmuseum

Museumjaarkaart korting

Het is op meerdere manieren mogelijk om te profiteren van een Museumjaarkaart korting of actie. Als je bijvoorbeeld Vriend van het Nederlands Openluchtmuseum wordt, dan ontvang je voor een paar euro meer de Museumjaarkaart en profiteer je van vele extra's. Als je namelijk een Vriend bent, dan krijg je ook korting bij Burgers Zoo. Maar als jouw interesse niet bij dit museum ligt, dan wil je natuurlijk geen Vriend worden. Gelukkig zijn er nog enkele andere manieren om te besparen op de Museumkaart. Denk hierbij aan een actuele aanbieding, kortingsbon of actie waar je gebruik van kunt maken. Al dit soort Museumkaart kortingen verzamelen wij en plaatsen wij voor je op deze pagina. Je kunt dus in één oogopslag zien of - en hoe - je kunt besparen op de jaarkaart!

Bespaar met de Museumjaarkaart

Met een Museumjaarkaart heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot meer dan vierhonderd musea in Nederland. Dankzij dit grote aantal is de kans groot dat, waar je je ook in Nederland bevindt, er een museum in de buurt is waar je gratis of met korting heen kunt. Je hebt natuurlijk keuze uit de grote en bekende musea zoals het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, het Anne Frank huis in Amsterdam en het Wereldmuseum in Rotterdam. Daarnaast echter zijn er ook tal van kleine musea en tentoonstellingen waar je gratis of met korting heen kunt in plaatsen waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord. Vanwege deze enorme veelzijdigheid is een Museumjaarkaart een welkome aanvulling voor iedereen die van musea, exposities en tentoonstellingen houdt. Voor slechts €54,95 (op moment van schrijven) kun je de Museumkaart bestellen, dus als je een aantal keer in het jaar een museum bezoekt dan bespaar je al. Als je jonger bent dan acttien jaar, of kinderen hebt die jonger zijn dan achttien jaar, dan krijg je bovendien korting op de jaarkaart. Een kaart voor jongeren tot en met acttien jaar kost namelijk slechts €27,50!

Beoordeling Museumjaarkaart

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Museumjaarkaart

Houd je ervan om naar musea te gaan? Dan is de Museumkaart (voorheen de Museumjaarkaart) echt iets voor jou. Met deze kaart heb je namelijk een jaar lang gratis toegang tot circa vierhonderd musea! Vanwege de hoeveelheid musea die je kunt bezoeken met de Museumjaarkaart, is er altijd wel een museum waar je heen kunt dat je interessant vindt. Een kaart voor volwassenen kost net iets meer dan vijftig euro. Als je een fervent museum bezoeker bent, dan kun je dus zeker besparen op de tickets wanneer je een paar keer in een jaar een museum bezoekt. Bovendien is een Museumjaarkaart korting vaak mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld besparen met een kortingsbon of korting krijgen door te profiteren van een actie! Dit soort acties en aanbiedingen plaatsen wij voor je op deze pagina.
Museumjaarkaart voordelen
  Jaar lang toegang tot 400 musea
  Meer dan een miljoen kaarthouders
  Regelmatig een nieuwe aanbieding
  Bespaar met een kortingsbon

Meer kortingscodes