Museon korting 2019

Alle Museon kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Tot 44% Korting op Madame Tussauds Tickets bij Groupon

Ontmoet al je favoriete bekendheden bij Madame Tussauds Amsterdam!... lees verder

Nú €3,- Korting op Tickets voor de Heineken Experience bij Ticketbar

Beleef de Heineken Experience met €2,- korting en ontvang een rondleiding van 1,5 uur... lees verder

Heineken Experience VIP: nu €55,-

Met deze Heineken Experience VIP geniet je van een geweldige rondleiding van 2,5 uur... lees verder

Amsterdam Light Festival Fietstour voor 2 Personen

Beleef het Amsterdam Light Festival op een unieke manier... lees verder

Verlopen acties van Museon

Actie
Actie: Win twee Museon tickets bij Ticketveiling!
Museon aanbieding: Ontvang 42% korting op tickets bij ActieVanDeDag!
Museon korting: Tickets van €12 nú voor €6,95 bij ActieVanDeDag!

Over het Museon

Het Museon is een wetenschappelijk museum gevestigd in Den Haag. Hier kan je collecties vinden over onder andere geologie, natuurkunde, volkenkunde en biologie. Het Museon zelf geeft aan mensen te willen inspireren om de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Je hebt hier dus collecties zoals voorwerpen van de Inuit uit Groenland, weefsels uit Indonesië en voorwerpen over de Japanse bezetting van Nederlands-Indië. In het Museon leer je over het ontstaan van de aarde, ander culturen, dinosaurussen en de herkomst van onze energie. Dit wordt gebracht op een interactieve manier, door te luisteren, kijken en zelf te ontdekken. De tentoonstellingen veranderen regelmatig en er is altijd wat te vinden voor iedereen. Een perfect dagje uit voor de familie dus, met voor ieder wat wils, en met Museon korting ook nog eens prima te betalen. Het is namelijk regelmatig mogelijk om korting te krijgen op de entree tickets!

Museon collecties

In het Museon vind je zo’n 270.000 voorwerpen, allemaal gerelateerd aan archeologie, opvoeding, onderwijs en archeologie. Je leert er over gesteenten, mineralen en fossielen, dieren en flora en fauna verspreid over de gehele planeet. Behalve dit is er ook een collectie van Natuur en Techniek die nog 8000 voorwerpen bevat. Alles wat je wilt weten over de wereld en de geschiedenis van de wereld, en bovenal over hoe de natuur met respect te behandelen kan je in het Museon vinden.

One Planet tentoonstelling van de VN en Museon

De laatste toevoeging aan het museum is de One Planet tentoonstelling. Dit is een permanente tentoonstelling over de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen geformuleerd door de Verenigde Naties en die vóór 2030 moeten worden gerealiseerd. Een tentoonstelling geschikt voor het hele gezin waar op een interactieve manier wordt gekeken naar de aarde en hoe we deze gezond kunnen houden. Een aantal van de thema’s zijn Geen armoede, Geen honger, Gender gelijkheid, Ongelijkheid tussen landen en Duurzame oceanen. Behalve uitleg te geven hierover kan je ook leren hoe jij verschil kan maken zodat we met zijn allen de aarde een betere leef plek kunnen maken. Een leerzame en interessante dag uit voor de familie die inspireert om zelf ook een steentje bij te dragen. Met Museon korting kan je zo voor nog minder geld het museum in. Zorg dus dat je gebruikmaakt van een aanbieding, actie of kortingsbon en op die manier bespaart op de entree tickets!

Openingstijden, tickets en bereikbaarheid Museon

Het Museon is van dinsdag tot en met zondag geopend van 11:00 tot 17:00. Op maandagen en kerst en oud en nieuw zijn ze gesloten. De entree is maximaal €12 en Museon korting is er voor kinderen, jeugd en ouderen. Mensen met een museumjaarkaart kunnen gratis naar binnen. Het Museon is bereikbaar met het openvaar vervoer vanaf het Centraal Station. Tram 16 naar het Statenkwartier en Bus 24 naar Westduin brengen je naar de halte ‘Gemeentemuseum/Museon’. Minder validen kunnen via de hoofdingang naar binnen.

Museon museumwinkel

Ook zonder entree te betalen kan je naar de museumwinkel. Deze is recentelijk vernieuwd en heeft onder andere boeken, speelgoed, knuffels en andere artikelen te maken met de collecties. Voor een interessant cadeau of een artikel over jouw persoonlijke interesse kan je hier vast en zeker wat vinden.

Museon korting

Ben je van plan om naar het museum te gaan? En ben je op zoek naar goedkope Museon entree tickets? Dan ben je op de juiste webpagina beland. Op deze pagina plaatsen wij namelijk elke Museon korting die wij op het internet tegenkomen. Dit kunnen bijvoorbeeld aanbiedingen en acties zijn van websites zoals Groupon, ActieVanDeDag, Dagtickets en Groupactie. Maar ook veilingen van Ticketveiling en VakantieVeilingen waarbij je goedkope tickets kunt scoren delen wij met je. En vinden wij ergens Museon kortingsbonnen of codes? Ook daar word je natuurlijk van op de hoogte gehouden. Op deze pagina vind je dan ook een volledig overzicht met alle aanbiedingen, acties, kortingsbonnen en andere manieren om te besparen op de Museon entree!

Beoordeling Museon

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Museon

Adres Museon

Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag

Contact Museon

Tel. +31 70 338 1338
E-mail: info@museon.nl

Openingstijden Museon

Dinsdag 11.00 - 17.00 uur
Woensdag 11.00 - 17.00 uur
Donderdag 11.00 - 17.00 uur
Vrijdag 11.00 - 17.00 uur
Zaterdag 11.00 - 17.00 uur
Zondag 11.00 - 17.00 uur

Tijdens schoolvakanties kan Museon ook op maandag geopend zijn. Op enkele dagen geldt een afwijkende sluitingstijd. Bekijk de actuele openingstijden altijd eerst op de wbesite van het Museon.
Museon voordelen
  Een interactief, dynamisch museum
  Een bezoek is zowel leuk als leerzaam
  Korting op tickets met een actie
  Bespaar met kortingsbonnen

Meer kortingscodes