Muiderslot korting 2019

Alle Muiderslot kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Ontvang tot 26% korting op Muiderslot tickets bij Groupon!

Heb je zin om naar het Muiderslot te gaan? En ben je op zoek naar goedkope tickets? Dan zit je bij G... lees verder

Vergelijkbare acties

Tot 44% Korting op Madame Tussauds Tickets bij Groupon

Ontmoet al je favoriete bekendheden bij Madame Tussauds Amsterdam!... lees verder

Nú €3,- Korting op Tickets voor de Heineken Experience bij Ticketbar

Beleef de Heineken Experience met €2,- korting en ontvang een rondleiding van 1,5 uur... lees verder

Heineken Experience VIP: nu €55,-

Met deze Heineken Experience VIP geniet je van een geweldige rondleiding van 2,5 uur... lees verder

Amsterdam Light Festival Fietstour voor 2 Personen

Beleef het Amsterdam Light Festival op een unieke manier... lees verder

Over het Muiderslot

Wil je rondlopen in een écht middeleeuws kasteel? En meer leren over de middeleeuwen, de Gouden Eeuw en de laatste paar eeuwen? Breng dan een bezoek aan kasteel het Muiderslot in Muiden. Dat is namelijk het best bewaarde middeleeuwse kasteel van Nederland! Al sinds 1878 is het een Rijksmuseum en sindsdien is het kasteel en de nabije omgeving geheel gerestaureerd. Ook de prachtige historische tuinen bij het Muiderslot zijn dus helemaal in zeventiende eeuwse stijl!

Activiteiten Muiderslot

Natuurlijk hoef je niet alléén maar rond te lopen bij het Muiderslot. Er is namelijk genoeg te doen voor jong en oud! Voor kinderen is er bijvoorbeeld een speurtocht waarbij ze opdrachten moeten voltooien. Aan het einde van de speurtocht krijgen ze een originele riddermedaille! Ook is er een valkenier, zijn er speciale familie rondleidingen en is er vaak een meespeel theater. Uiteraard kun je er iets eten of drinken. Zin in een high tea? Ook dat is mogelijk! En wil je een leuk cadeautje kopen? Breng dan een bezoek aan de museumwinkel.

Muiderslot korting

Ben je van plan om naar het Muiderslot te gaan? Dan is de kans groot dat je kunt besparen op de toegangskosten! Het is namelijk op meerdere manieren mogelijk om korting te krijgen of om zelfs gratis entree te krijgen. Hoe kun je gratis naar binnen? Met een Museumkaart bijvoorbeeld. Ook met de I Amsterdam card en met de Stadspas Amsterdam is de entree gratis. Heb je een CJP Cultuurkaart of een Holland Pass discount card? Dan krijg je altijd korting! Kijk op de website van het Muiderslot naar de actuele korting die je met deze passen krijgt.

Muiderslot aanbieding

Ben je niet in het bezit van één van de eerder genoemde kaarten? Dan is er alsnog een goede kans dat je kunt besparen op de entree! Er is namelijk periodiek een aanbieding waarmee je korting op Muiderslot tickets krijgt. Denk hierbij aan een deal bij Groupon waarbij tickets zijn afgeprijsd. Een andere website met zulke deals is ActieVanDeDag. Daarnaast is het mogelijk dat een veilingssite zoals VakantieVeilingen of Ticketveiling af en toe een Muiderslot veiling heeft. Als je vanaf €1 kunt bieden op een toegangskaart voor twee personen, dan kun je een fikse korting krijgen! Zodra er een nieuwe aanbieding is houden wij je daarvan op de hoogte.

Beoordeling Muiderslot

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Muiderslot

Contact Rijksmuseum Muiderslot

Herengracht 1
1398 AA Muiden
Nederland
Telefoon: +31 (0) 294 256 262
E-mail: info@muiderslot.nl
Muiderslot voordelen
  Bespaar wachttijd met e-tickets
  Kinderen t/m 3 jaar gratis
  Gratis toegang met Museumkaart
  Regelmatig een aanbieding of actie

Meer kortingscodes